ΒΕΡΟΙΑ

Λειψή ξανά η Βέροια στο κρίσιμο ματς με τον Ηρακλή

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports / ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ)
Χαροντάκης, Βέροια, Κάλβο EUROKINISSI SPORTS

Η Βέροια δίνει το κομβικής σημασίας παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή με αποστολή ανάγκης για μια ακόμα φορά. Στην Ισπανία ο Κάλβο, δεν παίζει ο τραυματίας Χαροντάκης, δεμένα τα χέρια του Γράφα.

Τον Ηρακλή φιλοξενεί το Σάββατο (7/1, 17.15) η Βέροια, στο πλαίσιο της 2ης εξ αναβολής αγωνιστικής της Super League. Η αναγκαιότητα για νίκη είναι μεγάλη για την ομάδα της Ημαθίας, η οποία βρίσκεται σε τροχιά υποβιβασμού.

Τα χέρια του Θωμά Γράφα είναι δεμένα, αφού οι εναλλακτικές δεν είναι πολλές. Δεν είναι μόνο οι αποχωρήσεις παικτών, είναι και το γεγονός ότι ο Κάλβο αναχώρησε για την Ισπανία για να διευθετήσει ένα θέμα με τη σύζυγό του (έχει ενημερώσει ότι θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα), ενώ ο τραυματίας Χαροντάκης μπήκε στην αποστολή, αλλά δεν θα παίξει.

Ο Παντελής Καπετάνος, που δεν αποκλείεται να αποχωρήσει μετά το ματς, είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Γηραιό. Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Ασίγμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Ράδης, Καλί, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Άρσε, Τομάς, Δόρης, Λινάρδος, Μαυριάς, Μίλιεβιτς, Σαρπόνγκ και Καπετάνος.

Ύστερα από 13 παιχνίδια πρωταθλήματος η Βέροια είναι στην 15η θέση με 8 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής είναι 16ος με 7.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ