ΜΙΛΑΝ

Λεάο: "Δεν ξέρω το μέλλον αλλά είμαι ακόμη εδώ, η Μίλαν είναι το σπίτι μου"

Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ του με την Μίλαν κόντρα στην Ρεν για το Europa League
Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ του με την Μίλαν κόντρα στην Ρεν για το Europa League @2024 MATHIEU PATTIER/AP IMAGES

Ο Ραφαέλ Λεάο "απάντησε" στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την Μίλαν το καλοκαίρι, έχοντας γκολ και ασίστ στο 2-1 εκτός έδρας επί της Φιορεντίνα, με τον Πορτογάλο διεθνή επιθετικό να ξεκαθαρίζει πως οι ροσονέρι συνιστούν το σπίτι του.

Το ματς στο "Φράνκι" έσπασε καρδιές, με την Φιορεντίνα και την Μίλαν να επιδίδονται σε ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου, όμως ήταν η ομάδα του Στέφανο Πιόλι εκείνη που χαμογέλασε στο φινάλε και σε αυτό "ευθύνεται" ο Ραφαέλ Λεάο.

Ο Πορτογάλος διεθνής φορ βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά το Σάββατο (30/03) και με γκολ και ασίστ οδήγησε τους ροσονέρι στο εκτός έδρας 2-1 επί των βιόλα που τους εδραίωσε στην 2η θέση της βαθμολογίας της Serie A, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει στις δηλώσεις του πως αισθάνεται όμορφα στο "Σαν Σίρο" και πως δεν δίνει βάση στα σενάρια για το μέλλον του.

"Ήταν στόχος μας να κερδίσουμε σε αυτό το γήπεδο καθώς αγνοούσαμε τη νίκη εδώ και καιρό στο συγκεκριμένο μέρος. Έπαιξε καλά η Φιορεντίνα, είναι ομάδα με ποιότητα.

Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει τρία γκολ και να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι, στο δεύτερο μέρος ωστόσο μπήκαμε με το σωστό πνεύμα.

Όταν η ομάδα πάει καλά, αισθάνομαι και εγώ καλά. Οφείλω ωστόσο να κάνω αναφορά στον Τσουκουέζε που έκανε ένα μεγάλο ματς", τόνισε χαρακτηριστιά ο Λεάο, για να στείλει κατόπιν μήνυμα για το status του στους Μιλανέζους:

"Έχω συμβόλαιο με την Μίλαν. Δεν γνωρίζω ακόμη το μέλλον μου αλλά είμαι εδώ, με το μυαλό και την καρδιά μου. Η Μίλαν είναι το σπίτι μου, το λέω πάντα. Αυτός ο σύλλογος με βοήθησε να εξελιχτώ και είμαι ευτυχισμένος εδώ".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ