ΓΑΛΛΙΑ

Λε Γκρετ: "Ο Βαλμπουενά ήταν το θύμα της υπόθεσης, ίσως υπέφερε που υπερασπίστηκα λίγο τον Μπενζεμά"

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι κομβικός για τη λειτουργία του Ολυμπιακού στα κρίσιμα ματς
Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι κομβικός για τη λειτουργία του Ολυμπιακού στα κρίσιμα ματς INTIME

Ο πρόεδρος της Γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκρετ, μίλησε για την υπόθεση του Καρίμ Μπενζεμά και του Ματιέ Βαλμπουενά, όπου έδειξε μετανιωμένος που υπερασπίστηκε λίγο παραπάνω τον φορ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκρετ, στο πλαίσιο της απονομής της Χρυσής Μπάλας, κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση του Καρίμ Μπενζεμά με τον Ματιέ Βαλμπουενά, στην οποία ο πρώτος κρίθηκε ένοχος από τη γαλλική δικαιοσύνη.

Ο Λε Γκρετ μετάνιωσε που υπερασπίστηκε λίγο παραπάνω τον φορ της Ρεάλ Μαδρίτης στη συγκεκριμένη υπόθεση, είπε ότι παραμέλησε τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού και αυτό τον έκανε να υποφέρει. Βέβαια τόνισε ότι παρά την άσχημη πράξη που έκανε, δεν αλλάζει την άποψή του για τον Μπενζεμά. Ο Βαλμπουενά, ενώ η υπόθεση ήταν στο προσκήνιο, είχε κατηγορήσει τον Λε Γκρετ για τη στάση του, χαρακτηρίζοντάς τον ως "φάντασμα".

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδία ποδοσφαίρου, Λε Γκρετ
Ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδία ποδοσφαίρου, Λε Γκρετ © 2021 DAVID VINCENT / AP IMAGES

"Έχουν περάσει έξι χρόνια, ειλικρινά. Η απόφαση έρχεται σε μια περίοδο που είμαστε δύσκολα μετά τον αποκλεισμό από το Euro. Η δικαιοσύνη πρέπει να αφήσει την απόφασή της, αλλά δεν είναι η συμφωνία του αιώνα. Το να φέρνεις πίσω τον Μπενζεμά σε αυτή την υπόθεση είναι περίπλοκο, δεν του αξίζει.

Ήμουν λίγο αναστατωμένος. Ο Βαλμπουενά είναι το θύμα, αλλά δεν είχε κατηγορηθεί. Μου αρέσει ως παίκτης. Είναι ένας παίκτης που έδωσε πολλά. Ίσως ήταν ένα κακό αντανακλαστικό από μέρους μου που δεν τον πήρα τηλέφωνο, αλλά ποτέ δεν θεωρήθηκε ένοχος.

Υπερασπίστηκα λίγο τον Μπενζεμά, ίσως να υπέφερε από αυτό και να μην τον κατάλαβα καλά. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα, από αυτά που πιστεύω γι' αυτόν". ανέφερε ο Λε Γκρετ στο AFP.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ