ΠΑΟΚ

Λάζοβιτς: "Ο Στέφενς μπορεί να ρίξει τον Ολυμπιακό από την κορυφή"

Λάζοβιτς: "Ο Στέφενς μπορεί να ρίξει τον Ολυμπιακό από την κορυφή"

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς μίλησε για το χειμερινό φλερτ με τον ΠΑΟΚ, τον Ολλανδό τεχνικό, Χουμπ Στέφενς, και τους συμπατριώτες του στον ''δικέφαλο''.

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς είχε απασχολήσει έντονα τον ΠΑΟΚ το χειμώνα, ωστόσο η Ζενίτ προτίμησε να τον δώσει δανεικό στην Ροστόφ. Ο 30χρονος άσος μίλησε στα "ΣΠΟΡ" για την περίοδο εκείνη, τον Χουμπ Στέφενς με τον οποίο συνεργάστηκε στην Αίντχόβεν και τους Σέρβους του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Το φλερτ του χειμώνα με τον ΠΑΟΚ: "Είχαμε προχωρήσει τις επαφές για αρκετά μεγάλο διάστημα. Είχα καλή επικοινωνία με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ και υπήρχαν σημαντικές πιθανότητες να έρθω στον ΠΑΟΚ, αλλά η Ζενίτ είχε προτιμήσει να με δώσει στη Ροστόφ, για να μείνω στο ρωσικό πρωτάθλημα όπου υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Έτσι δεν εξαρτιόταν αποκλειστικά από μένα και τον ΠΑΟΚ αν θα έρθω στην Ελλάδα. Δεν ξαναμίλησα με τον ΠΑΟΚ. Η τελευταία μας επικοινωνία ήταν πριν από έξι μήνες".

Το αν θα ερχόταν τώρα στον ΠΑΟΚ ή σε έξι μήνες που μένει ελεύθερος: "Δε φαίνεται να μένω και τώρα στη Ζενίτ, καθώς δεν με υπολογίζουν, αφού κάνω μόνος μου προπονήσεις. Δεν έχω μιλήσει ξανά με τον ΠΑΟΚ και δεν μπορώ να πω τίποτα γι’ αυτό το θέμα. Αν υπάρξει κάτι θα το δω σοβαρά. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και με κορυφαίους οπαδούς. Αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια νέα επαφή, οπότε δεν υπάρχει κάτι καινούριο"

Τον Χουμπ Στέφενς: "Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά έμαθα ότι ήρθε στον ΠΑΟΚ. Είναι σπουδαίος προπονητής, με μεγάλη εμπειρία. Είναι φανερό ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κτίσει μία μεγάλη ομάδα. Θα χρειαστεί και λίγη τύχη για να καταφέρει να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. Μπορεί να το κάνει όμως. Έχει και την εμπειρία και τις δυνατότητες. Πιστεύω όμως ότι μπορεί να τα καταφέρει και να ρίξει τον Ολυμπιακό από την κορυφή. Σωστή δουλειά χρειάζεται πάνω από όλα. Ο ΠΑΟΚ έχει και μεγάλα ονόματα. Ο Βούκιτς είναι μεγάλο όνομα όπως υπάρχουν και άλλοι σπουδαίοι παίκτες στην ομάδα. Αναφέρω αυτόν επειδή είναι και φίλος μου από την Παρτιζάν και την Εθνική. Με σωστή και μεθοδική δουλειά έρχονται οι επιτυχίες και όχι με τα ονόματα".

Τον Βλάνταν Ίβιτς που έγινε προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ: "Σοβαρά; Ε, τότε μπορεί να έρθω κι εγώ στην ομάδα νέων του ΠΑΟΚ! Είναι φίλος μου και ο Βλάνταν. Του εύχομαι καλή επιτυχία του στη νέα καριέρα που ξεκινάει. Να με θυμηθείτε, μία μέρα θα γίνει και πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ! Είναι πολύ έξυπνος και εύστροφος άνθρωπος και επειδή έχω παίξει μαζί του, μπορώ να πω σίγουρα ότι θα πετύχει και ως προπονητής… Σίγουρα έχει να μάθει πολλά πράγματα δίπλα στον Στέφενς που θα είναι προπονητής της πρώτης ομάδας και μπορεί να τον βοηθήσει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ