ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάζλο Μπόλονι: Φαβορί για να αναλάβει την εθνική Ρουμανίας

Ο Λάζλο Μπόλονι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Λάζλο Μπόλονι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, είναι έτοιμος να αναλάβει χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού στην εθνική ομάδα της Ρουμανίας, σύμφωνα με όσα αναπαράγουν τα Μέσα στη χώρα.

Ο Λάζλο Μπόλονι αποχώρησε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού τον Μάιο του 2021 έπειτα από επτά μήνες και 32 παιχνίδια στο τιμόνι των Πράσινων και έκτοτε είναι ελεύθερος.

Ωστόσο, φαίνεται πως έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με τα Μέσα στη Ρουμανία να υποστηρίζουν πως ο 68χρονος προπονητής βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας.

Σύμφωνα με το Playsport, ο Μπόλονι είναι έτοιμος να πει το "ναι" στην πρόταση της Ομοσπονδίας και μάλιστα αναμένεται σύντομα να αφιχθεί στο Βουκουρέστι. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα τελευταίο εμπόδιο που θα μπορούσε να χαλάσει το deal και αυτό είναι η Κλαμπ Μπριζ.

Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Βελγίου, μετά την αποχώρηση του Φιλίπ Κλεμάν που υπέγραψε στη Μονακό, αναζητά τον επόμενο προπονητή της, με την περίπτωση του Ρουμάνου τεχνικού να εξετάζεται από τον σύλλογο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ