ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Λαζαρίδης: "Όνειρο η Εθνική"

Λαζαρίδης: "Όνειρο η Εθνική"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λαζαρίδης μίλησε για τη σπουδαία ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και το κρυφό όνειρο της Εθνικής.

"Έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι και οι δύο ομάδες έκαναν ευκαιρίες και είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση και τον βαθμό, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έχουμε μεγάλη συνέχεια, πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο", είπε αρχικά ο έμπειρος άσος στην NOVA και συνέχισε:

"Ο Ατρόμητος δείχνει χαρακτήρα σε κάθε παιχνίδι και κυνηγάει τους 3 βαθμούς. Κάθε ματς που περνάει θέλουμε να ανεβαίνουμε στη βαθμολογία. Να κρατήσουμε την τρίτη θέση. Κρατάμε το βαθμό και την εμφάνιση και κοιτάμε παρακάτω".

Για τον Ολυμπιακό, είπε: "Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός σκοράρει σε κάθε παιχνίδι και κλείσαμε κατάλληλα όλους τους χώρους. Είναι σημαντικό να μη δέχεσαι γκολ από τον Ολυμπιακό. Είχαμε παραπάνω κίνητρο.

Δεν κινδυνέψαμε από τα πλάγια ούτε αφήσαμε τον αντίπαλο να παίξει με πρόσωπο. Τα βγάλαμε γιατί τα δουλέψαμε και πετύχαμε τον στόχο μας.

Τον περιμέναμε καλύτερο τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως η ομάδα μου δεν άφησε τον Ολυμπιακό να βγάλει τα καλά του στοιχεία. Ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση".

Για τον Ατρόμητο, τόνισε: "Δεν έχουμε να διορθώσουμε μεγάλα πράγματα, λεπτομέρειες υπάρχουν βέβαια. Ο προπονητής έχει συμβάλλει στη σταθερότητα της ομάδας αλλά έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά".

Για το όνειρο της Εθνικής, είπε: "Για κλήση στην Εθνική, άλλοι είναι οι αρμόδιοι να απαντήσουν. Είναι όνειρο να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο".

Για τους στόχους της ομάδας, δήλωσε: " Το πιο σημαντικό είναι τα πλέι οφ και εκεί πρέπει να πέσει το βάρος. Μετά ο πρώτος στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να διεκδικήσουμε τη θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ