ΙΤΑΛΙΑ

Λάβρος κατά Ντομενέκ ο Ταρντέλι

Λάβρος κατά Ντομενέκ ο Ταρντέλι
Ταρντέλι

Οι καταγγελίες του Ρεϊμόν Ντομενέκ για δωροδοκία των Ιταλών σε παιχνίδι με τη Γαλλία το 1999, προκάλεσαν την οργή του Μάρκο Ταρντέλι, που χαρακτήρισε τον Γάλλο τεχνικό "προβοκάτορα, που δεν έχει κερδίσει κανέναν τίτλο στην καριέρα του"

Ο άνθρωπος που είχε οδηγήσει την Εθνική Ιταλίας Under-21 στην νίκη με 2-1 επί της Γαλλίας το 1999, στο οποίο σύμφωνα με τον Ντομενέκ ο διαιτητής Καρντόσο Κορτέζ είχε "δωροδοκηθεί"από ανθρώπους της "σκουάντρα ατζούρα", η παλιά μεγάλη ποδοσφαιρική δόξα της χώρας, Μάρκο Ταρντέλι, δεν θέλησε να αφήσει αναπάντητες τις κατηγορίες, καταφερόμενος μάλιστα με βαριές εκφράσεις κατά του Γάλλου ομοσπονδιακού τεχνικού.
"Έτσι είναι αυτός, κάθε τόσο μιλάει και λέει βλακείες", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ταρντέλι στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Rai Sport", και συνέχισε:

"Εν τω μεταξύ τα παιχνίδια ήταν δύο, συνεπώς θα έπρεπενα έχουμε αγοράσει και τον διαιτητή του πρώτου αγώνα. Αυτός επιχειρεί να προκαλέσει, το κάνει συχνά.

Ίσως είναι καλύτερο να προχωρήσουμε, μου φαίνεται ανώφελο να του απαντήσουμε. Ίσως θα έπρεπε να είχε κατακτήσει κάτι περισσότερο με την Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας, στην οποία ήταν τεχνικός κάποτε, αντίθετα όμως δεν κατέκτησε τίποτε".




TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ