ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λαβράκια από την Μπράγκα για Ολυμπιακό

Λαβράκια από την Μπράγκα για Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της Μπράγκα έβαλε πωλητήριο σε αρκετούς παίκτες της ομάδας, γεγονός που ίσως επηρεάσει το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δύσκολα θα έχει στη διάθεση του κάποια νέα μεταγραφή (εκτός του Βλαχοδήμου και του Σιόβα) στην πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού την Τετάρτη (4/7).

Βέβαια οι εξελίξεις στην Πορτογαλία είναι πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ των ερυθρόλευκων, αφού ο πρόεδρος της Μπράγκα (πρώην ομάδα του Ζαρντίμ) έβαλε πωλητήριο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του!

Συγκεκριμένα ο Αντόνιο Σαλβαδόρ τόνισε πως Κουστόδιο, Ούγκο Βιάνα και Λίμα είναι ορισμένοι από τους παίκτες που μπορούν να φέρουν χρήμα στα ταμεία του συλλόγου, ανοίγοντας ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου στους τρεις έμπειρους άσους!

Σίγουρα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα ήθελε κάποιους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε με επιτυχία στο παρελθόν, οπότε ας αφήσουμε ένα μικρό παραθυράκι για... έκπληξη.

Επιστρέφει ο Χαβίτο

Ο Φρανσίσκο Χαβίτο θα βρεθεί στην πρώτη του Ολυμπιακού την Τετάρτη, αφού ο δανεισμός του στην τουρκική Ορντοσπόρ ολοκληρώθηκε. Ο 28χρονος άσος αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια με την Ορντοσπόρ, πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Εσείς διαβάστε για την περιπαικτική ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Αλαφούζο και τις δηλώσεις του υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, την επιστροφή του Χαβίτο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ