SERIE A

Λάτσιο - Τζένοα 3-1: Τριάρα και επιστροφή στις νίκες για τους λατσιάλι

Ο Πέδρο πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Λάτσιο με την Τζένοα
Ο Πέδρο πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Λάτσιο με την Τζένοα © 2021 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Εύκολη βραδιά είχε η Λάτσιο στο Ολίμπικο, καθώς επιβλήθηκε με 3-1 της Τζένοα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Seria A, με τους Πέδρο, Ατσέρμπι και Τζακάνι να είναι σκόρερ των λατσιάλι και ο Μελεγκόνι των φιλοξενούμενων.

Η Λάτσιο επικράτησε άνετα εντός έδρας της Τζένοα με 3-1 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τη Σασσουόλο (2-1).

Οι "λατσιάλι" άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πέδρο, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά και μέσα σε έξι λεπτά "καθάρισαν" το παιχνίδι. Ο Ατσέρμπι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, κέρδισε τη μάχη στον αέρα, πήρε την κεφαλιά, κάνοντας το 2-0 στο 75'.

Ο Τζακάνι "σφράγισε" τη νίκη για τους γηπεδούχους στο 81', σημειώνοντας και το πρώτο του γκολ στο Ολίμπικο. Ο Ιταλός βρέθηκε απέναντι στον Σιρίγκου και πλασάροντας έγραψε το 3-0. Ωστόσο, στο 86΄οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με τον Μελεγκόνι, ο οποίος είχε πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο μόλις τρία λεπτά νωρίτερα.

Λάτσιο: Στρακόσα, Ισάι (63' Ράντου), Φελίπε (84' Πάτρικ), Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Κατάλντι (74' Λέιβα), Μπάσιτς (63' Αλμπέρτο), Άντερσον (84' Μουρίκι), Πέδρο, Τζακάνι

Τζένοα: Σίριγκου, Βανχάουσντεν (46' Μπιράσκι), Βάσκεζ, Κρίσιτο, Γκιλιόνε (60' Σεμπελι), Στουράρο (46' Ερνάνι), Μπάντελ, Πορτανόβα (83' Μελεγκόνι), Καμπιάσο, Πάντεφ (60' Εκουμπάν), Ντέστρο

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Serie A

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ