ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Τέλος από τη θέση του αθλητικού διευθυντή ο Τάρε, αφήνει τους Ρωμαίους μετά από 18 χρόνια

Λάτσιο: Τέλος από τη θέση του αθλητικού διευθυντή ο Τάρε, αφήνει τους Ρωμαίους μετά από 18 χρόνια
@2012 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Μετά από διαδρομή γεμάτη... Λάτσιο από το 2005 μέχρι και σήμερα, ο Ίλι Τάρε αποφάσισε να πει επίσημα αντίο στους Ρωμαίους αποχωρώντας από τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Ο Ίλι Τάρε κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ως παίκτης της Λάτσιο, την οποία υπηρέτησε στο χορτάρι από το 2005 μέχρι το 2008, όμως η σχέση του μαζί της αντί να τελειώσει σε εκείνο το σημείο, βρήκε αμέσως νέα αφετηρία.

Αρχικά αποδέχτηκε το καλοκαίρι του 2008 το ρόλο του τιμ-μάνατζερ στην ομάδα της αιώνιας πόλης ενώ από τον Απρίλιο του 2009, έχοντας ολοκληρώσει τον απαραίτητο κύκλο μαθημάτων για να μπορεί να γίνει αθλητικός διευθυντής, ανέλαβε αυτό το ρόλο στους αετούς.

Τίτλο που είχε για 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους λίγο πριν την ολοκλήρωση του τελευταίου συμβολαίου του με την Λάτσιο (σ.σ. στις 30 Ιουνίου 2023), με τον 49χρονο Αλβανό να λέει ο ίδιος το αντίο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Μετά από 18 χρόνια η υπέροχη εμπειρία μου ως αθλητικός διευθυντής της Η Λάτσιο θα τελειώσει. Είχα πάρει αυτή την απόφαση εδώ και αρκετό καιρό, αλλά περίμενα για καλό της Λάτσιο να πετύχουμε το στόχο του Champions League, γνωρίζοντας ότι έχω φτιάξει μια δυνατή ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες που έχουν τις δυνατότητες να πετύχουν αυτόν τον στόχο.

"Ήταν μια μεγάλη και έντονη περιπέτεια αποτελούμενη από χαρές, ήττες και τρόπαια. Δεν θα σταματήσω ποτέ να ευχαριστώ τον Πρόεδρο Λοτίτο για την ευκαιρία που μου έδωσε, τους οπαδούς των μπιανκοτσελέστι που μπήκαν στην καρδιά μου, τον σύλλογο με όλα τα μέλη του, τους παίκτες, το επιτελείο και όλους όσους ήταν κοντά μου σε αυτό το ταξίδι.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες πάνω απ' όλα στην οικογένειά μου που ήταν πάντα κοντά μου", δήλωσε μεταξύ άλλων στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ