ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάτσιο: Πάει για το μπαμ με Νταβίντ Σίλβα

Manchester City's David Silva walks on the pitch during the English Premier League soccer match between Manchester City and Norwich City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, July 26, 2020. (Shaun Botterill/Pool via AP)
Manchester City's David Silva walks on the pitch during the English Premier League soccer match between Manchester City and Norwich City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, July 26, 2020. (Shaun Botterill/Pool via AP) SHAUN BOTTERILL/POOL VIA AP

Ο Νταβίντ Σίλβα έμεινε ελεύθερος μετά από 10 χρόνια άκρως επιτυχημένης παρουσίας στην Μάντσεστερ Σίτι και η Λάτσιο φέρεται να έκανε άμεσα κίνηση για να τον εντάξει στο δυναμικό της . Διαβάστε το story.

Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στο "Έτιχαντ" και 14 κερδισμένα τρόπαια με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι (μεταξύ των οποίων και 4 τίτλους Premier League), ο Νταβίντ Σίλβα κούνησε μαντήλι το απόγευμα της Κυριακής, όταν αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα των πολιτών απέναντι στην Νόριτς.

Ο 34χρονος Ισπανός μέσος δεν θέλησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μάντσεστερ και έμεινε ελεύθερος με την μαδριλένικη "As" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα (28/7) πως η Λάτσιο βρίσκεται ήδη σε επαφές μαζί του για να τον πείσει να μετακομίσει στην αιώνια πόλη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Σιμόνε Ιντζάγκι εισηγήθηκε προσωπικά την απόκτηση του Σίλβα (ιταλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για δείπνο μεταξύ του παίκτη και του αθλητικού διευθυντή των λατσιάλι Ίλι Τάρε), που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του δύο προτάσεις από συλλόγους του Ντουμπάι: την Shabab Al-Ahli και την Al-Nasr.

Μεταξύ των ομάδων που έχουν ακουστεί ως υποψήφιες για την απόκτησή του είναι επίσης η Ίντερ Μαϊάμι και η Βαλένθια (ομάδα από την οποία πήγε στην Σίτι το 2010), με την Λάτσιο από την πλευρά της να προσφέρει στον παίκτη την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα καθώς και στο Champions League όπου έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της για τη νέα σεζόν η ομάδα της Ρώμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ