ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Ο Τούντορ υπέβαλε την παραίτησή του, μεταξύ των υποψηφίων διαδόχων του και ο Σάρι

Ο Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο της Λάτσιο σε ματς της Serie A κόντρα στην Σαλερνιτάνα
Ο Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο της Λάτσιο σε ματς της Serie A κόντρα στην Σαλερνιτάνα @2024 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Μετά από μόλις τρεις μήνες παραμονής του στον πάγκο της Λάτσιο ο Ιγκόρ Τούντορ υπέβαλε την παραίτησή του και οι Ρωμαίοι ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του. Μεταξύ των υποψηφίων και ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Μόλις τρεις μήνες κράτησε η περιπέτεια του Ιγκόρ Τούντορ στην τεχνική ηγεσία της Λάτσιο. Ο Κροάτης πήρε τη σκυτάλη από τον Μαουρίτσιο Σάρι στις 18 Μαρτίου και οδήγησε τους Ρωμαίους στο Europa League της νέας σεζόν όμως στη συνέχεια υπήρχε κόντρα με τη διοίκηση και το γεγονός αυτό έφερε την ρήξη.

Ως αποτέλεσμα, ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση, όπως αποκάλυψε ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο το βράδυ της Τετάρτης (5/6) και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η επισημοποίηση του διαζυγίου.

"Ο Τούντορ υπέβαλε την παραίτησή του και την Παρασκευή θα εξηγήσει την απόφαση που πήρε σε συνέντευξη Τύπου", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο έμπειρος δημοσιογράφος, την ώρα που τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα έδωσα στη δημοσιότητα τα ονόματα που εξετάζει η διοίκηση των αετών της Ρώμης.

Ο Μάσιμο Αλέγκρι, που αποχώρησε ως Κυπελλούχος από την Γιουβέντους, συνιστά το μεγάλο όνειρο του προέδρου Λοτίτο, ψηλά στη λίστα είναι επίσης οι Μάρκο Μπαρόνε (έσωσε την Βερόνα) και Ιβάν Γιούριτς (οδήγησε την Τορίνο στην 9η θέση και στο... τσακ έμεινε εκτός Ευρώπης), ενώ υπάρχει έντονη φημολογία για επιστροφή του Μαουρίτσιο Σάρι στο "Ολίμπικο".

Υπενθυμίζεται πως ο Σάρι είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού για τον πάγκο του ενόψει της νέας σεζόν και περιμένει με αγωνία την απάντησή του, με τον έμπειρο προπονητή να ενδιαφέρει επίσης και την Λέστερ.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ