SERIE A

Λάτσιο - Μπολόνια 3-0: Κράτησε από κάτω τη Ρόμα και πλήγωσε τον Μιχάιλοβιτς

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς της Λάτσιο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπολόνια για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς της Λάτσιο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπολόνια για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Η Λάτσιο επικράτησε με 3-0 της Μπολόνια του Σίνισα Μιχάιλοβιτς και παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας για ακόμα μια αγωνιστική της Serie A.

Η Λάτσιο άφησε πίσω της τη συντριβή και τον αποκλεισμό από τη Μίλαν στο κύπελλο, φτάνοντας σε νίκη 3-0 επί της Μπολόνια για τη 25η αγωνιστική της Serie A, που την κρατάει σε επαφή με την τετράδα και γενικότερα τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε με πέναλτι στο 13' άνοιξε το σκορ για τους "λατσιάλι", απέναντι σε μία ομάδα που κοίταξε στα μάτια τους γηπεδούχους, αλλά λύγισε σε δύο φάσεις στο 2ο ημίχρονο. Ο Ματία Τζακάνι σκόραρε στο 53' και στο 63' και "κλείδωσε" τους πόντους απέναντι στην ομάδα ενός πολύ αγαπητού προπονητή στο κοινό, του Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ