CHAMPIONS LEAGUE

Λάτσιο - Μπάγερν: Τρίτος σκόρερ του Champions League ο Λεβαντόβσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ του με την Μπάγερν κόντρα στην Λάτσιο στο Champions League
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ του με την Μπάγερν κόντρα στην Λάτσιο στο Champions League Ⓒ 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν κόντρα στην Λάτσιο και έφτασε τα 72 γκολ στο Champions League, γεγονός που τον αφήνει μόνο 3ο στον πίνακα των σκόρερ του θεσμού, πίσω απο τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Ούτε εννέα λεπτά δεν κατάφερε να αντέξει η άμυνα της Λάτσιο απέναντι στην Μπάγερν (τελευταία φορά που η ομάδα της Ρώμης δεν δέχτηκε γκολ σε ματς Champions League ήταν το 2003), με τους Βαυαρούς να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον συνήθη ύποπτο, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Ο Πολωνός σκόρερ είδε τον Μουσάτσιο να γυρίζει εγκληματικά την μπάλα προς τον Ρέινα χωρίς να τον έχει αντιληφθεί και δέχτηκε το δώρο του Αργεντινού, αφού πήρε τη μπάλα, απέφυγε τον Ρέινα και την έστειλε στην ανυπεράσπιστη εστία για το 0-1.

Με το τέρμα μάλιστα αυτό, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο για το 2020 ξεπέρασε τον Ραούλ (71 γκολ) και είναι πλέον εκείνος μόνος στην 3η θέση της λίστας των κανονιέρηδων του Champions League με 72 γκολ, πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι στην κορυφή με 134 τέρματα και από τον Λιονέλ Μέσι που ακολουθεί με 119.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Gregorio Borgia/Associated Press

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ