ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο μεταγραφές: Ο πρόεδρος Λοτίτο έβγαλε στη σέντρα τον Σάρι για τη μεταγραφική απραξία των αετών

Ο Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Λάτσιο σε αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι στο Ολίμπικο για τη Serie A
Ο Μαουρίτσιο Σάρι © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Καζάνι που βράζει επικίνδυνα θυμίζει η Λάτσιο, με τον πρόεδρο Κλαούντιο Λοτίτο να κατηγορεί τον Μαουρίτσιο Σάρι πως τα δικά του "όχι" είχαν ως αποτέλεσμα να μην φορέσουν τη φανέλα της ομάδας αυτό το καλοκαίρι οι Φρεντ και Λο Σέλσο.

Το φετινό καλοκαίρι μόνο ωραία δεν εξελίσσεται για τους φίλους της Λάτσιο όσον αφορά στη μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας τους, με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να παραχωρείται σε σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας και την ίδια ώρα η ομάδα τους να έχει προχωρήσει μόνο σε μία προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν, του Καστεγιάνος ως παρτενέρ του Ιμόμπιλε.

Το ξέσπασμα του Λουίς Αλμπέρτο για την άρνηση της Λάτσιο να κάτσει να μιλήσει μαζί του για νέο συμβόλαιο ήρθε να βαρύνει ακόμη πιο πολύ το κλίμα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα της γκρίνιας και της εσωστρέφειας ήρθε να το τοποθετήσει ο Κλαούντιο Λοτίτο, κατηγορώντας τον Μαουρίτσιο Σάρι πως εκείνος "έκοψε" δύο παίκτες των οποίων την απόκτηση συζητούσε η διοίκηση.

"Για τον Φρεντ, όπως και για τον Λο Σέλσο, μου είπε όχι. Θέλει να δώσουμε χρήματα για να πάρουμε τον Ρίτσι και τον Ζιελίνσκι, με τον έναν παίκτη να βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου και να μη θέλει να έρθει καν σε εμάς", τόνισε ο πρόεδρος της Λάτσιο με δηλώσεις του στην "Messaggero" με την απάντηση να μην αργεί να έρθει.

"Μένω για εσάς, δίνουμε τα πάντα. Δεν έχω ξαναβρεί τέτοια ομάδα. Δώσατε τα πάντα και σε αυτή την προετοιμασία", τόνισε ο Σάρι απευθυνόμένος στους παίκτες του, αφήνοντας να εννοηθεί πως χάρη στην καλή σχέση που έχει μαζί τους παραβλέπει τα όποια προβλήματα υπάρχουν με τη διοίκηση και συνεχίζει στο τιμόνι των αετών της Ρώμης.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ