CHAMPIONS LEAGUE

Προβεντέλ: Η γκολάρα που έβαλε ο τερματοφύλακας της Λάτσιο που "ντύθηκε" φορ και με το κεφάλι ισοφάρισε την Ατλέτικο στο 90+5'

Lazio's goalkeeper Ivan Provedel celebrates at the end of a Champions League group E soccer match between Lazio and Atletico Madrid, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini)
Lazio's goalkeeper Ivan Provedel celebrates at the end of a Champions League group E soccer match between Lazio and Atletico Madrid, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο Προβεντέλ κινήθηκε σαν φορ και με κεφαλιά στο 90+5' πέτυχε το 1-1 για τη Λάτσιο κόντρα στην Ατλέτικο στην πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Δραματικό ήταν το φινάλε στο Ολίμπικο. Η Λάτσιο έφερε το παιχνίδι στα ίσα κόντρα στην Ατλέτικο με buzzer-beater στο 90+5'. Ο Λουίς Αλμπέρτο γέμισε στην περιοχή και ο τερματοφύλακας των Ιταλών, Ιβάν Προβεντέλ, που είχε μείνει στην περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ, με το κεφάλι νίκησε τον Όμπλακ για το 1-1.

Πρόκειται για το έκτο γκολ τερματοφύλακα στο Champions League, ενώ ο Προβεντέλ έγινε ο τέταρτος γκολκίπερ που τα καταφέρνει μετά τους Μπουτ, Μπολάτ και Ενγεάμα. Μάλιστα έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας που σκοράρει σε ροή αγώνα μετά το 2009.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ