ΤΣΑΒΙ

Λαπόρτα: "Ο Τσάβι θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μπαρτσελόνα"

Ο Τζοάν Λαπόρτα στη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα
Ο Τζοάν Λαπόρτα στη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα με δήλωσή του στη "Mundo Deportivo" επιβεβαίωσε πως ο Τσάβι θα είναι ο επόμενος προπονητής των Καταλανών, καθώς απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της επιστροφής του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή. Οι Καταλανοί ήρθαν σε συμφωνία με την Αλ Σαντ και ο 41χρονος τεχνικός ταξίδεψε ήδη για τη Βαρκελώνη προκειμένου να ολοκληρώσει και τις τυπικές λεπτομέρειες του deal.

Μάλιστα, τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της "Μπάρτσα", Τζοάν Λαπόρτα με δήλωση στη "Mundo Deportivo". Ο ισχυρός άνδρας των "μπλαουγκράνα" αναφέρει χαρακτηριστικά πως "ο Τσάβι θα είναι ο προπονητής μας. Ετοιμάζουμε τα συμβόλαια για να προχωρήσουμε στις υπογραφές".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ανακοίνωση και η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα (8/11), ενώ πριν αποχωρήσει από την Ντόχα αποχαιρέτησε μάλιστα, ιδιαίτερα συγκινημένος τους πρώην ποδοσφαιριστές του σε δείπνο που τους παρέθεσε.

TAGS ΤΣΑΒΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ