ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα για τα εισιτήρια της Άιντραχτ: "Δεν φταίει ο σύλλογος για ό,τι συνέβη, αλλά εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι"

Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021
Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021 @2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Τζουάν Λαπόρτα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το άσχημο συμβάν με τον κατακλυσμό των εδρών του Καμπ Νου με Γερμανούς φιλάθλους, τονίζοντας ότι ο σύλλογος είναι εκείνος που φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά δεν είναι για να τον κατηγορήσουν τον σύλλογο.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Καμπ Νου για το Europa League, το οποίο πλην του αποκλεισμού για τους μπλαουγκράνα, σημαδεύθηκε από την απόβαση των 30 χιλιάδων περίπου οπαδών στο Καμπ Νου.

Ο πρόεδρος των Καταλανών ανέφερε σε δηλώσεις ότι η ομάδα έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για ότι συνέβη, αλλά δεν είναι προς κατηγορία αυτό. Παράλληλα τόνισε μεταξύ άλλων ότι το 45% των VIP θέσεων και άλλες 238 θέσεις πωλήθηκαν λόγω ενός λάθος στον υπολογιστή.

"Η ομάδα δεν ήταν προς κατηγορία, αλλά είναι η πιο υπεύθυνη για ό,τι συνέβη. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Μπαρτσελόνα που παρακολούθησαν τον αγώνα με την Άιντραχτ, ήταν Πάσχα και θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη και τους φίλους της ομάδας από τα βάθη της καρδιάς μου.

Επίσης χθες. Θέλω να απολογηθώ σε αυτούς, επειδή ένιωσαν άβολα από τη μαζική παρουσία των Γερμανών φιλάθλων. Η ομάδα δεν πώλησε εισιτήρια στους Γερμανούς φιλάθλους εκτός από τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια που απαιτούσε η UEFA.

Έγιναν περισσότερες από 27.201 προσπάθειες για αγορά εισιτηρίων από τη Γερμανία και το σύστημα είχε κατακλειστεί από ανεπίσημα πρακτορεία, τα οποία δεν ήταν εκτός του συλλόγου. Ήταν οργανωμένες ομάδες που είναι ειδικές στη μεταπώληση. Οι μηχανισμοί ελέγχου ήταν ξεπερασμένοι και αναποτελεσματικοί".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ