ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα: "Ευχαριστώ τον Λεβαντόβσκι για ό,τι κάνει ώστε να έρθει στην Μπαρτσελόνα"

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ του στο Μπάγερν - Ουνιόν
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ του στο Μπάγερν - Ουνιόν 2022 AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Ο Τζουάν Λαπόρτα μίλησε για την επίσημη πρόταση της Μπαρτσελόνα στην Μπάγερν για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και ελπίζει να είναι θετική. Επιπλέον, ευχαρίστησε τον Πολωνό για την στάση του.

Το σκληρό πρέσινγκ της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι συνεχίζεται. Οι Καταλανοί έχουν καταθέσει πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ και πέντε μπόνους επίτευξης στόχων, με την Μπάγερν να αξιώνει 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ατζέντης μάλιστα του Πολωνού στράικερ προσφέρθηκε να μεσολαβήσει μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal. Την ίδια ώρα ο Λεβαντόβσκι δεν συμμετέχει στην προετοιμασία της Μπάγερν.

Πάντως, ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτ, εκφράζει την αισιοδοξία του για την έκβαση της υπόθεσης. Στο περιθώριο της παρουσίασης του Κρίστενσεν δήλωσε: "Έχουμε κάνει πρόταση στην Μπάγερν για να πάρουμε τον Λεβαντόβσκι, ελπίζουμε η απάντηση να είναι θετική.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Λεβαντόβσκι δημόσια για ό,τι κάνει προκειμένου να έρθει σ' εμάς".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ