ΙΝΤΕΡ

Λαουτάρο: "Στην Ίντερ είμαστε όλοι αδέρφια, για αυτό μου έδωσαν το παρατσούκλι ταύρος"

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέαλ της Ίντερ κόντρα στην Σαλερνιτάνα | 16 Φεβρουαρίου 2024
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέαλ της Ίντερ κόντρα στην Σαλερνιτάνα | 16 Φεβρουαρίου 2024 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως πέρα από την κατάκτηση του σκουντέτο, στόχος της Ίντερ για τη φετινή σεζόν είναι και το Champions League, ενώ αναφέρθηκε στο προσωνύμιο "Ταύρος" που του κόλλησαν από νεαρή ηλικία.

Το φινάλε του 2022 βρήκε τον Λαουτάρο Μαρτίνες να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής και το γεγονός αυτό φαίνεται ότι του έδωσε τεράστια έμπνευση, με τη φετινή σεζόν να τον βρίσκει να κάνει πράματα και θάματα με την Ίντερ.

Τρανή απόδειξη τα 22 γκολ που έχει στο ενεργητικό του στις πρώτες 23 αγωνιστικές της Serie A (μόνο δύο από την άσπρη βούλα) και η αγαστή συνεργασία του στην επίθεση με τον Μάρκους Τουράμ, με τον 26χρονο στράικερ να εξομολογείται μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA πως πέρα από το 20ο σκουντέτο, έχει στόχο και το Champions League.

"Προφανώς κάθε τρόπαιο είναι στόχος για έναν σύλλογο όπως η Ίντερ. Όντας μέλος μίας ομάδας αδερφών και φίλων που πηγαίνουν στην ίδια κατεύθυνση, είτε κάποιος παίζει είτε όχι, είναι σημαντικό για να προχωράς", δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός, για να μιλησει κατόπιν για τη ζωή του εκτός γηπέδου αλλά και την αγάπη του στα τατουάζ.

"Τα τατουάζ μιλούν για μένα, την οικογένειά μου, τη θρησκεία μου ή τη φράση που με χαρακτηρίζει. Χτύπησα το πρώτο μου όταν ήμουν 15 ετών, η μητέρα μου δεν το ήθελε αυτό, είπε πως ήμουν πολύ μικρός.

Άρχισα με το όνομα του πατέρα της, του παππού μου. Ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Είμαστε μία οικογένεια που άρχισε με πολύ λίγα. Σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές, μεγάλωσα πολύ γρήγορα.

Μεγαλώνοντας, αντιλήφθηκα πως έπρεπε να ακολουθήσω το μονοπάτι μου, το ποδόσφαιρο. Στην οικογένειά μου υπήρχε πάντα ο αθλητισμός".

Όσο για το παρατσούκλι "Τόρο" (Ταύρος) που τον συνοδεύει εδώ και πολλά χρόνια, ο Λαουτάρο αποκάλυψε την ιστορία πίσω από τη γέννησή του: "Όταν πήγα στην Ράσινγκ Κλουμπ, οι συμπαίκτες μου με φώναζαν έτσι επειδή ήμουν πολύ αγριεμένος σε όλες τις μονομαχίες, έτσι βγήκε το παρατσούκλι αυτό.

Η φράση "ό,τι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό", λέει αυτά που πέρασα μικρός, αλλά και κάποιες μελλοντικές φράσεις της ζωής μου. Είναι μία φράση με την οποία ταυτίζομαι και την οποία κουβαλώ πάντα μαζί μου".

TAGS ΙΝΤΕΡ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ