ΙΝΤΕΡ

Λαουτάρο Μαρτίνες: "Η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά η καρδιά μου ανήκει στην Ίντερ"

Λαουτάρο Μαρτίνες: "Η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά η καρδιά μου ανήκει στην Ίντερ"
Ο αρχηγός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνεθ, πανηγυρίζει τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Ρόμα στο πλαίσιο της Serie A @2023 AP IMAGES/ANTONIO CALANNI

Την κολακεία του για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ, με τον Αργεντινό σταρ της Ίντερ να δηλώνει αφοσιωμένος στην ομάδα του Μιλάνου.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποτελεί τον αρχηγό και φυσικό ηγέτη της Ίντερ, με τον Αργεντινό σταρ να είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Serie A με 11 γκολ και τρίτος ανάμεσα στα top5 πρωταθλήματα της Ευρώπης, πίσω μόνο από τους Γκιρασί (14) και Κέιν (12).

Κατά καιρούς το όνομά του έχει συνδεθεί με μεταγραφικά σενάρια μετακόμισης στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο να δηλώνει στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 67η τελετή της Χρυσής Μπάλας, στην οποία κατετάγη 20ος ανάμεσα στους 30 υποψήφιους, ότι "η Ρεάλ είναι σημαντική ομάδα, αλλά το κεφάλι και η καρδιά μου είναι πάντα στην Ίντερ. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πολύ χαρούμενοι στο Μιλάνο".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με τον ιταλικό σύλλογο, λέγοντας ότι πρόθεσή του είναι να ανεβάσει όσο περισσότερο μπορεί το επίπεδο της ομάδας και να κερδίσει με αυτήν περισσότερους τίτλους, ενώ σε ερώτηση για τους οπαδούς των "Νερατζούρι", είπε ότι είναι "πολύ περήφανος για αυτούς".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ