ΓΑΛΛΙΑ

Λανς: Οι οπαδοί αποθέωσαν τους παίκτες πριν το ντέρμπι με τη Λιλ

Οπαδοί Λιλ
Οπαδοί Λιλ

Ένα τρομερό σκηνικό έλαβε χώρα πριν την αναχώρηση της αποστολής της Λανς για το γήπεδο, με οπαδούς των λανσουά να εκδηλώνουν την λατρεία τους προς τους παίκτες της ομάδας τους ενόψει του μεγάλου τοπικού ντέρμπι με την Λιλ (VIDEOS).

Το Λανς - Λιλ είναι ένα από τα πλέον παραδοσιακά ποδοσφαιρικά γαλλικά ντέρμπι και αυτό το αντιλήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (7/5) ακόμα και όσοι δεν παρακολουθούν από τόσο στενά τα δρώμενα στην Ligue 1. Φρόντισαν για αυτό αρκετοί οπαδοί της Λανς που ενόψει της μεγάλης μάχης με την Λιλ "πολιόρκησαν" το ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή της ομάδας τους και αποθέωσαν τους παίκτες την ώρα που ήταν στο πούλμαν και ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν για το γήπεδο.

Ζήτησαν φυσικά τη νίκη όχι μόνο για το γόητρο και για να βγει η Λανς στην Ευρώπη τη νέα σεζόν αλλά και να κάνουν ζημιά στην Λιλ που είναι κοντά στην κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος μετά το 2011, με τους "λανσουά" να είναι ένα από τα τελευταία εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ για να αναδειχτεί πρωταθλήτρια στην Ligue 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Print Screen Youtube

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ