ΓΑΛΛΙΑ

Λανς - Λιλ: Ο Γιλμάζ ξετίναξε τα δίχτυα με ασύλληπτη μακρινή βολίδα

Ο Μπουράκ Γιλμάζ με τη φανέλα της Λιλ
Ο Μπουράκ Γιλμάζ με τη φανέλα της Λιλ @ 2021 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Ο Μπουράκ Γιλμάζ έχει βαλθεί να οδηγήσει την Λιλ στην κατάκτηση του τίτλου της Ligue 1, με τον Τούρκο φορ να πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ με απιάστο μακρινό αριστερό σουτ και να κάνει το 2-0 για τους λιλουά απέναντι στην Λανς (VIDEO).

Οι οπαδοί της Λανς "απαίτησαν" πριν από τον αγώνα από τους παίκτες της ομάδας τους να τα δώσουν όλα στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Λιλ για να φράξουν το δρόμο της μισητής αντιπάλου τους προς τον φετινό τίτλο της πρωταθλήτριας, όμως φαίνεται πως όλα αυτά τα λογάριαζαν χωρίς τον... ξενοδόχο.

Στη θέση αυτή βάλτε τον Μπουράκ Γιλμάζ που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι στο "Φελίξ Μπολάρ" πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του. Στο 4' άνοιξε το σκορ με εύστοχο πέναλτι ενώ στο 40' πέτυχε γκολ-μισό πρωτάθλημα με μία εκτέλεση που μπορεί κάλλιστα να είναι στα highlights για σήμα αθλητικής εκπομπής στην Γαλλία.

Ο Τούρκος διεθνής επιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας αρκετά μέτρα εκτός περιοχής και με απίστευτο σε δύναμη σουτ με το αριστερό άφησε άγαλμα τον Λεκά ξετινάζοντας τα δίχτυα της Λανς, για να γράψει το 2-0 για την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ με το 15ο τέρμα του στη φετινή Ligue 1 σε 26 συνολικά συμμετοχές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Michel Spingler/Associated Press

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ