ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λαμπρόπουλος: "Να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα"

Λαμπρόπουλος: "Να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα"
INTIME SPORTS

Ευτυχισμένος που ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο δηλώνει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μετά την ολοκλήρωση της επέκτασης του συμβολαίου του, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και αναφέρθηκε τόσο στην προηγούμενη περίοδο, όσο και στους στόχους που έχει θέσει για την νέα χρονιά.

O νεαρός αμυντικός αποκάλυψε μάλιστα και την πρόταση που του είχε κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ αμέσως μετά τον τραυματισμό του στο Περιστέρι.

" Ειλικρινά δεν έχω ξανανιώσει έτσι για καμία ομάδα. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ενώ ήμουν τραυματίας, η ομάδα μου μου έκανε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου μου, αποτέλεσε για μένα το καλύτερο… φάρμακο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, το μόνο που με ένοιαζε ήταν να μπορέσω να γυρίσω δυνατός και να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα από την διοίκηση, τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τους οπαδούς μας".

Στη συνέχεια τόνισε: " Θωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να μην δεθείς με αυτή την ομάδα. Και τώρα καταλαβαίνω το πάθος κάποιον παικτών με αυτή. Μου είχαν πει άλλωστε τα καλύτερα παλιοί μου συμπαίκτες, όπως ο Φανούρης και ο Ανδρέας (σημ. Σάμαρης), όταν είχα έρθει στην ομάδα. Πλέον περιμένω με ανυπομονησία την στιγμή που θα αγωνιστώ και πάλι με την κυανέρυθρη φανέλα".

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: " Δεν κοιτάω τίποτε άλλο εκτός από τον Πανιώνιο. Αφησα πέρσι την χρονιά στη μέση και τώρα θέλω να δουλέψω για να βοηθήσω ώστε η ομάδα να μπορέσει να φτάσει εκεί που της αξίζει. Και ο Πανιώνιος αξίζει να είναι στην πεντάδα του πρωταθλήματος".

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, κατέληξε λέγοντας: " Θέλω να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση του Πανιωνίου για την στήριξή της, τους προπονητές μου, Αντώνη Μανίκα, Δημήτρη Ελευθερόπουλο και Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς μας, την οικογένειά μου, την κοπέλα μου, τον μάνατζέρ μου, τους φίλους μου.

Επίσης όλο το προσωπικό της ομάδας, τον Γιατρό Χρήστο Δάρρα και τους φυσιοθεραπευτές Τάσο Πλιάγκο, Γιώργο Διαμαντόπουλο, Δημήτρη Βέβε τον εργοφυσιολόγο Γρηγόρη Μπογδάνη, τον κ. Παυλίδη με το επιτελείο του. Επίσης τα παιδιά στα γραφεία, την Μαρία, την Κασσιανή, τον υπεύθυνο ασφαλείας, Νίκο Κολιδά και τον υπεύθυνο Τύπου Γιώργο Μπιτσικώκο που με έχουν κάνει να νιώσω ότι βρίσκομαι στις τάξεις μιας οικογένειας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ