PREMIER LEAGUE

Λαμπρό μέλλον ο... μικρός Λούα Λούα

Λαμπρό μέλλον ο... μικρός Λούα Λούα
ΚΑΖΕΝΓΚΑ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ

Λαμπρό μέλλον θεωρούν οτι θα έχει στην Αγγλία ο αδερφός του Λομανά Λούα Λούα, Καζένγκα

Μετά τον Λομανά Λούα Λούα που φόρεσε την φανέλα της Νιουκάσλ για 4 χρόνια, ένα άλλο μέλος της οικογένειας έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο με τις ''καρακάξες''. Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπόλτον αντικατέστησε τον Νταφ και αρκετοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται οτι έχει όλες τις δυνατότητες για ένα λαμπρό μέλλον.
Ο 17χρονος ακραίος (συχνά τον μπερδεύουν και θεωρούν οτι είναι ξάδερφος του Λομανά) τα δυο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στους Νέους της Νιουκάσλ, όμως μόλις ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Κέβιν Κίγκαν αποφάσισε να τον προωθήσει στην επαγγελματική ομάδα.

Ο Καζένγκα είναι δεξί χαφ και έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο στην αναμέτρηση της Νιουκάσλ με την Στόουκ για το Κύπελλο Αγγλίας. Οι ''καρακάξες'' θεωρούν οτι έχουν στα χέρια τους έναν παίκτη με εξαιρετικές προοπτικές, κάτι που φαίνεται και απο τις δηλώσεις του υπεύθυνου των Ακαδημιών, Τζο Τζόις.

''Είναι νεαρός ποδοσφαιριστής με εξαιρετικές προοπτικές και ελπίζω να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες κατά την διάρκεια της σεζόν. Πολλοί δεν τον γνωρίζουν, όμως πίστέψτε με στον σύλλογο ξέρουμε τις δυνατότητες του. Αγωνίστηκε στο Κύπελλο Νέων τα δυο τελευταία χρόνια, αλλά και σε αρκετές αναμετρήσεις με τους αναπληρωματικούς. Σύντομα οι αντίπαλοι θα προβληματίζονται και θα ψάχνουν τρόπο να τον αντιμετωπίσουν, καθώς θα είναι απειλή για όλους''.




TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ