ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Λαμπράκης: "Τα οικονομικά βάρη ήταν δυσβάσταχτα"

Λαμπράκης: "Τα οικονομικά βάρη ήταν δυσβάσταχτα"
Λαμπράκης INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τη διάλυση της κρητικής ομάδας και για το τι μέλλει γενέσθαι από 'δω και στο εξής.

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm 89,4" για τη διάλυση της κρητικής ομάδας και μεταξύ άλλων τόνισε:

Άσχημη η χθεσινή μέρα για τον Εργοτέλη. Δακρύσαμε χθες γιατί ζήσαμε σημαντικές στιγμές με αυτήν την ομάδα. Τα οικονομικά βάρη ήταν δυσβάσταχτα και αν αναλογιστούμε και την κρίση, δεν μπόρεσαν να βρεθούν άνθρωποι να στηρίξουν την προσπάθεια.

Υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι θα έρθουν χρήματα από κάποιες πηγές με συνέπεια να πέσει έξω ο προϋπολογισμός. Αν το οικονομικό ήταν λυμένο, θα ήμασταν στο γκρουπ των πρωτοπόρων, στους πρώτους 4.

Όλοι οι παίκτες μένουν ελεύθεροι τώρα. Η ακαδημία μας, έχει βγάλει ποδοσφαιριστές Καρέλης, Μπουχαλάκης κλπ. και θα συνεχίσει να λειτουργεί. Αυτή είναι η καρδιά του Εργοτέλη. Δυστυχώς η ζωή τα φέρνει έτσι που πρέπει να αναγεννηθείς από τις στάχτες.

Δεν ξέρω αν θα πάει τοπικό ή στη Γ’ ο Εργοτέλης. Μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα και να γυρίσει με γερές βάσεις μετά από 2-3 χρόνια. Προφανώς τα χρήματα από τον Καρέλη θα πάνε στον ερασιτέχνη.

Τα περισσότερα τα πρόσφερε ο Νίκος Καραγεωργίου στα 6 χρόνια που ήταν εδώ. Και ο Πετράκης και ο Ουζουνίδης οι δυο κορυφαίοι Έλληνες προπονητές αυτήν τη στιγμή, πέρασαν από τον Εργοτέλη".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ