ΤΣΕΛΣΙ

Λάμπαρντ: "Στην πιο κρίσιμη καμπή της η Πρέμιερ Λιγκ"

Λάμπαρντ: "Στην πιο κρίσιμη καμπή της η Πρέμιερ Λιγκ"

Το πρωτάθλημα της Αγγλίας βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο του όπως δηλώνει ο Φρανκ Λάμπαρντ.

O Φρανκ Λάμπαρντ δηλώνει ότι η Πρέμιερ Λιγκ μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της ενώ εξέφρασε το παράπονο του όσον αφορά τον αγώνα με την Φούλαμ που είναι προγραμματισμένος να γίνει το Σάββατο και όχι την Κυριακή όπως επιθυμεί ο μέσος των "μπλε" ώστε να ξεκουραστούν οι παίκτες μετά τον αγώνα με την Γαλατά την περασμένη Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

" Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή όπου θα πρέπει να αναπτύξουμε νοοτροπία νικητή ακόμα και αν παίζουμε άσχημα. Το σερί μας από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι φανταστικό. Δεν περιμένουμε εύνοιες. Πρέπει να ξεκουραστούμε από το παιχνίδι στην Τουρκία και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Σε άλλες χώρες φροντίζουν τις ομάδες που αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει το ίδιο και στην Αγγλία. Δεν λέω να γίνει κάτι εις βάρος άλλων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Ο κανόνας θα πρέπει να ισχύει για όλους.

Θα μπορούσαμε να παίξουμε με την Φούλαμ την Κυριακή. Δεν έχουμε ιδιαίτερη μεταχείριση αν σκεφτεί κάποιος το ταξίδι που κάναμε", δήλωσε ο Λάμπαρντ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ