ΕΒΕΡΤΟΝ

Λάμπαρντ: "Μερικές φορές πρέπει να δείξεις μεγάλες μπάλες για να παίξεις στις δύσκολες στιγμές"

Λάμπαρντ: "Μερικές φορές πρέπει να δείξεις μεγάλες μπάλες για να παίξεις στις δύσκολες στιγμές"
Ο Φρανκ Λάμπαρντ @ 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Φρανκ Λάμπαρντ βλέπει την καρέκλα του να "τρίζει" μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε ότι οι παίκτες του πρέπει να "δείξουν μεγάλες μπάλες" για να ανταπεξέλθεις στα δύσκολα.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι υπ' ατμόν στον πάγκο της Έβερτον, καθώς στα τελευταία 11 παιχνίδια στον πάγκο των ζαχαρωτών μετρά οκτώ ήττες και το μέλλον του φαντάζει δυσοίωνο στο Μερσεϊσάιντ.

Ο Άγγλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να δείξουν έντονα ψυχικά αποθέματα... αλλά με ιδιαίτερο τρόπο.

Για το αν φοβάται για το μέλλον του: "Δεν φοβάμαι τίποτα. Όσον αφορά την πραγματικότητα, αυτό ήταν ξεκάθαρο πέρυσι. Ήμασταν σε μάχη υποβιβασμού όταν ήρθα εδώ. Στη συνέχεια, υπάρχει μια νέα πραγματικότητα το καλοκαίρι, όταν ο Ριτσάρλισον μετακόμισε και αρχίσαμε να ξαναχτίζουμε την ομάδα.

Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις αυτά τα γκολ αν δεν πας σε συγκεκριμένα επίπεδα και δεν μπορέσαμε να φτάσουμε εκεί. Αυτή είναι η πραγματικότητα για μένα. Μπορώ να είμαι ευθύς γι' αυτό. Δεν χρειάζεται να κρύβομαι πίσω από τίποτα".

Για το πώς μπορεί να βγει η Έβερον από την προηγούμενη σεζόν: "Όταν είναι έτσι τα πράγματα, πρέπει να παλέψεις για να πάρεις κάθε ομάδα από τα πάντα για να πάρεις τον χρόνο να βελτιωθείς. Η πραγματικότητα είναι ξεκάθαρη. Ο κόσμος μιλάει για την Έβερτον και λέει ότι δεν έχει πέσει ποτέ για χρόνια και δεν πρέπει να πέσει ποτέ. Αυτό δεν ισχύει πια. Πρέπει να είμαστε αληθινοί, να το δείξουμε και να το κάνουμε, όπως κάναμε στην πορεία της προηγούμενης σεζόν.

Πρέπει να το κάνουμε αυτό και τώρα. Μπορείς πραγματικά να απολαμβάνεις 5.000 ανθρώπους που έρχονται πριν από τα παιχνίδια που μας βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη πέρυσι, αλλά ίσως μερικές φορές πρέπει να δείξεις και μεγάλες μπάλες για να παίξεις στις δύσκολες στιγμές".

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ