ΕΒΕΡΤΟΝ

Λάμπαρντ για Ρονάλντο: "Είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών"

Λάμπαρντ για Ρονάλντο: "Είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών"
@2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πλήγωσε την Έβερτον πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ της Γιουνάιτεντ στην επικράτησή της με 2-1 στο "Γκούντισον", ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Φρανκ Λάμπαρντ να υποκλιθεί στον CR7 για το γκολ Νο 700 στην καριέρα του.

Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχανε ευκαιρίες την περασμένη Πέμπτη στο "ΓΣΠ" απέναντι στην Ομόνοια, ο Φρανκ Λάμπαρντ ανησυχούσε αφού δεν ήθελε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να ταξιδέψει στο Λίβερπουλ για το ματς πρωταθλήματος της Έβερτον με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας 699 γκολ στη συλλογική καριέρα του.

Οι φόβοι του αποδείχτηκαν πως δεν ήταν αβάσιμοι. Στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης στο "Γκούντισον Παρκ" ο τραυματίας Μαρσιάλ έδωσε τη θέση του CR7 και εκείνος χρειάστηκε μόλις 15 λεπτά για να βρει δίχτυα, για να κάνει το 2-1 για τους κόκκινους διαβόλους που έμελε να είναι και το τελικό σκορ με το γκολ Νο 700 στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είναι απίστευτο. Είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που έχει βγάλει ποτέ το ποδόσφαιρο, σε μία εποχή που είχαμε εκείνον και τον Λιονέλ Μέσι.

Η σύγκριση που γίνεται μεταξύ αυτών των δύο δεν έχει σημασία, είναι αμφότεροι δύο εκπληκτικοί παίκτες στην ποδοσφαιρική ιστορία", τόνισε ο Φρανκ Λάμπαρντ στο φινάλε της αναμέτρησης, για να προσθέσει με νόημα:

"Οι αριθμοί που έχουν φτάσει είναι παράλογοι που έχουν φτάσει να μοιάζουν φυσιολογικοί. Όταν είχε 699 γκολ, ήθελα να βάλει γκολ στο ματς του Europa League (σ.σ. απέναντι στην Ομόνοια) πριν λίγες βραδιές αλλά δεν ήταν γραφτό να το πετύχει τότε".

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ