ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία - ΠΑΟΚ: Δεύτερο σερί ματς στην αποστολή ο Ουάρντα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις είναι η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει για την αναμέτρηση με τη Λαμία. Εκτός έμειναν oi Χατσερίντι, Καρέλης, Μαλεζάς και Κίτσιου. Κανονικά στο πλάνο ο Αμρ Ουάρντα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα του με τη Λαμία με μια προπόνηση που έγινε στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Φθιώτιδα, αφήνοντας εκτός από τους συνήθεις υπόπτους Κίτσιου και Μαλεζά και τους Χατσερίντι, Καρέλη ενώ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι συμμετέχει σε αυτήν και ο Αμρ Ουάρντα.

" Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και στο αγωνιστικό πλάνο που πρέπει ν’ ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα του επιτρέψουν να παραμείνει μακριά από τους διώκτες του στη μάχη του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τους 18 χωρίς αναγκαστικές απουσίες.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν για τη Λαμία είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Βιεϊρίνια , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Βέρνμπλουμ , Μαουρίσιο , Λημνιός , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Ουάρντα , Πρίγιοβιτς και Άκπομ" αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ