STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Παναθηναϊκός: Κανονικά θα γίνει το ματς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το φινάλε του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ | 7 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το φινάλε του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ | 7 Νοεμβρίου 2021 INTIME

Τα τελευταία αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες της Λαμίας είναι καθαρά και έτσι θα διεξαχθεί κανονικά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το απόγευμα της Δευτέρας (22/11, 18:00) ο αγώνας της με τον Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας της Λαμίας απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κλείνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, έχει περάσει από μύρια κύματα τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα διεξαχθεί κανονικά το απόγευμα της Δευτέρας (21/11, 18:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE SPORT24).

Αρχικά δημιουργήθηκε θέμα με το γήπεδο λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Λαμίας, με το πρόβλημα πάντως αυτό να λύνεται, μιας που βρέθηκε έδρα και μεταφέρθηκε η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κατόπιν προέκυψε ζήτημα κορονοϊού εντός της ομάδας της Φθιώτιδας και η διεξαγωγή της αναμέτρησης φάνηκε να είναι αμφίβολη, με τα τελευταία αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου να απομακρύνουν τα σύννεφα της αμφιβολίας.

Και αυτό γιατί τα αποτελέσματα των τεστ ήταν καθαρά και ο μοναδικός παίκτης που είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό έμεινε στην Λαμία μπαίνοντας σε καραντίνα, κάτι που σημαίνει πως το Λαμία - Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για την έναρξή του ώστε να ολοκληρωθεί κανονικά η 10η αγωνιστική.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ