ΛΑΜΙΑ

Λαμία: "Όλοι στην Πλατεία Ελευθερίας για να υποδεχθούμε και να χειροκροτήσουμε την ομάδα"

Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Ιωνικό
Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Ιωνικό EUROKINISSI

Η Λαμία με ανάρτηση κάλεσε τον κόσμο να συγκεντρωθεί το βράδυ του Σαββάτου (13/5) στην Πλατεία Ελευθερίας για να υποδεχθεί και να αποθεώσει την ομάδα που παρέμεινε στη Stoiximan Super League.

Η Λαμία έκανε μια επική ανατροπή, γύρισε από το 2-0 εις βάρος και με ένα γκολ-ποίημα του Τόσιτς ισοφάρισε σε 2-2 με τον βαθμό αυτό να δίνει στην ομάδα της Φθιώτιδας τον πόντο που ήθελε για την παραμονή στη Stoiximan Super League.

Με ανάρτησή της στα social media, η ομάδα της Φθιώτιδας κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών στην Πλατεία Ελευθερίας για να υποδεχθεί τους παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου που την κράτησαν στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

"Όλοι οι Λαμιώτες φίλαθλοι αργά το βράδυ να συγκεντρωθούμε στην Πλατεία Ελευθερίας να υποδεχθούμε τους ανθρώπους της ομάδας μας που υπερέβαλαν εαυτόν και κατάφεραν παρά τις όποιες αντιξοότητες να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

Όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή μας τον Λεωνίδα Βόκολο, σε όλο το τεχνικό επιτελείο και φυσικά στη Διοίκηση και στον Πρόεδρό μας Πανουργιά Παπαϊωάννου, που δεν τα παράτησαν ποτέ και όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά πάλεψαν μέχρι τέλους για να βγουν θριαμβευτές, κόντρα στα προγνωστικά που ήθελαν την ομάδα μας πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Σήμερα γιορτάζει όλη η πόλη! Σας θέλουμε δίπλα μας να πανηγυρίσουμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία! Όλους τους γνήσιους φιλάθλους που αγαπούν αυτή την ομάδα και τη στηρίζουν όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Ραντεβού στη 1:00 στην Πλατεία Ελευθερίας να υποδεχθούμε τα δικά μας παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους καταφέρνοντας αυτό που για τους περισσότερους ήταν ακατόρθωτο!!".

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ