ΛΑΜΙΑ

Λαμία: "Μας προκαλούν έκπληξη όσα λέγονται για αντιαθλητικό παιχνίδι και μάλιστα με πρόθεση"

Φάση από την αναμέτρηση Λαμία - Παναθηναϊκός | 16 Οκτωβρίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση Λαμία - Παναθηναϊκός | 16 Οκτωβρίου 2022 EUROKINISSI

Η Λαμία με ανακοίνωση της εξέφρασε την απορία της για όσα λέγονται για αντιαθλητικό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της στο ματς με τον Παναθηναϊκό και τονίζει πως οι παίκτες της σε κάθε ματς έχουν την ίδια ένταση ενώ ευχήθηκε περαστικά στους τραυματίες ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

Η Λαμία έβγαλε ανακοίνωση στη διάρκεια της Δευτέρας (17/10) με την οποία εξέφρασε την απορία της για όσα λέγονται για αντιαθλητικό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτή σημειώνει πως οι παίκτες της σε κάθε ματς έχουν την ίδια ένταση ενώ ευχήθηκε περαστικά στους τραυματίες ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, εκφράζει την απορία της για όσα γράφονται κι ακούγονται σε σχέση με την στάση της, τόσο πριν όσο και μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για τους τραυματισμούς παικτών του Παναθηναϊκού και να ευχηθούμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν υγιείς στα γήπεδα. Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε πως οι δύο από αυτούς δεν είχαν σχέση με μαρκαρίσματα στην διάρκεια του αγώνα, ενώ ο τρίτος ήταν μια περίπτωση από αυτές που δυστυχώς μπορεί να προκληθούν σε δυνατές μονομαχίες.

Μας προκαλούν έκπληξη όλα όσα λέγονται για αντιαθλητικό παιχνίδι και μάλιστα με πρόθεση από πλευράς των παικτών μας. Οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους που έχουμε ως ομάδα. Από πλευράς αγωνιστικής έντασης προσπαθούν να έχουν την ίδια εικόνα σε όλα τα παιχνίδια για να επιτύχουν αυτούς τους στόχους και από κανένα πραγματικό στοιχείο δεν έχει προκύψει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, πως αντιμετωπίζουμε διαφορετικά οποιοδήποτε ματς.

Επιπλέον, παρά την έγκαιρη δημοσιοποίηση της απόφασης μας για την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών, ανάλογης με όλους τους εντός έδρας αγώνες μας, κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια και καταφέραμε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με την παρουσία εκδρομέων φίλων του Παναθηναϊκού".

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ