STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Ατρόμητος 1-0: Τρίποντο ανάσας για τους Φθιώτες με Βέργο εκτελεστή

Ο Βέργος πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο
Ο Βέργος πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο EUROKINISSI

Η Λαμία πήρε τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, επικρατώντας 1-0 με χρυσό σκόρερ τον Βέργο για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League κι πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Λαμία επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρομήτου στο Αθανάσιος Διάκος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League και πήρε μία βαθμολογική ανάσα στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι τελικές και τα xgoals στο Λαμία - Ατρόμητος
Οι τελικές και τα xgoals στο Λαμία - Ατρόμητος


Στα πρώτα λεπτά αγώνα στο Αθανάσιος Διάκος οι δύο ομάδες έψαχναν να βρουν ρυθμό στο ματς, με την πρώτη τελική να είναι του Σλίβκα στο 7' , ο οποίος δοκίμασε το πλασέ από αριστερά, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 20ο λεπτό. Οι παίκτες του Ατρομήτου δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν, με τον Μεδίνα να "τσιμπάει" την μπάλα μέσα στην περιοχή, να δοκιμάζει το σουτ με το δεξί, στέλνοντάς την ελάχιστα έξω από την εστία του Γιαννιώτη.

Η Λαμία ήταν πιο απειλητική από τον Ατρόμητο, ωστόσο δεν μπόρεσε στο πρώτο μέρος να βρει το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα νίκης, με την κεφαλιά του Βέργου να μην προβληματίζει στο 39' τον Γιαννιώτη.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα στο 48' μετά την ανατροπή του Μαρτίνεθ από τον Χατζηισαΐα, ωστόσο ανακάλεσε την απόφασή του αφού ήλεγξε τη φάση στο VAR.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα έξι λεπτά μετά. Ο Αμπάντα έβγαλε από τα αριστερά τη σέντρα κι ο Βέργος έπεσε στο έδαφος και με το δεξί έκανε την προβολή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη, δίνοντας το προβάδισμα στη Λαμία.

Ακολούθησε ένα καλό δίλεπτο για την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση και απείλησαν αρχικά στο 60' με την τρομερή βολίδα του Μαρτίνεθ, αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι και στο 61' με τον Μεδίνα, το σουτ του όμως, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά της εστίας.

Οι κορυφαίες επιδόσεις και τα στατιστικά στο Λαμία - Ατρόμητος
Οι κορυφαίες επιδόσεις και τα στατιστικά στο Λαμία - Ατρόμητος


Λαμία: Κοσέλεφ, Αμπάντα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σλίβκα (90+2' Καραμάνος), Τζανδάρης, Νούνιες (88' Βασιλαντωνόπουλος), Μεδίνα (87' Βασιλαντωνόπουλος), Μαρτίνεθ (76' Στάνκο), Βέργος (75' Τσούκαλος).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κούεν (69' Οικονομίδης), Καμαρά (46' Γκονθάλεθ), Έλρινγκμαρκ, Ρομπαΐγ, Κλωναρίδης (78' Τζαβίδας), Κωτσόπουλος (73' Κιάρτανσον).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ