STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Απόλλων Σμύρνης: Μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την παραμονή στην κατηγορία

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αθανάσιος Διάκος
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αθανάσιος Διάκος INTIME

Η Λαμία νιώθει την ανάσα του Απόλλωνα Σμύρνης μετά την ολόκληρωση της τρίτης αγωνιστικής των playouts της Super League Interwetten. Οι δύο ομάδες έχουν να δώσουν από δύο εντός και δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις και μέσα σε αυτές η κρίσιμη μεταξύ τους μονομαχία για την έκτη αγωνιστική των playouts.

Λαμία και Απόλλων Σμύρνης διάγουν βίους αντίθετούς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές της διαδικασίας των playouts της Super League Interwetten. Οι Φθιωτοί γνώρισαν δύο ήττες από ΟΦΗ και Βόλο, ενώ η Ελαφρά Ταξιαρχία νίκησε τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ.

Έτσι οι δύο ομάδες έφτασαν να παλεύουν για το ποια θα υποβιβαστεί απευθείας και ποια θα προσπαθήσει να σώσει την παρτίδα στους αγώνες με μπαράζ με τον "δεύτερο" της Super League 2 (την ομάδα που θα ηττηθεί στα μπαράζ ανόδου της δεύτερης κατηγορίας).

Οι δύο ομάδες απέχουν δύο βαθμούς (η Λαμία έχει 21 ο Απόλλων 19), ενώ καθοριστικό αναμένεται να είναι το μεταξύ τους παιχνίδι στη Ριζούπολη για την έκτη και προτελευταία αγωνιστική των playouts. Οι δύο ομάδες έχουν ελάχιστες πιθανότητες να προλάβουν τον Ατρόμητο που είναι 12ος με 30 βαθμούς και δείχνει να καθαρίζει με την υπόθεση παραμονή, μετά και το διπλό στο Αγρίνιο.

Και οι δύο ομάδες έχουν να δώσουν δύο αγώνες εντός και δύο εκτός έδρας. Η μόνη διαφορά είναι ότι η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είναι πολύ πιθανό να δώσει αγώνες με ομάδες που έχουν σώσει την κατηγορία πλην της Λαμίας.

Αντίθετα οι παίκτες του Φέστα πέραν του κρίσιμου αγώνα της έκτης αγωνιστικής, αντιμετωπίζουν τον Ιωνικό στην έδρα τους που θέλει απλά έναν βαθμό για να καθαρίσει και μαθηματικά την υπόθεση παραμονή. Ο Αστέρας έχει καθαρίσει ήδη, ενώ ο Ατρόμητος αν δεν "αυτοκτονήσει" την τελευταία αγωνιστική θα είναι και αυτός βαθμολογικά αδιάφορος.

Το πρόγραμμα της Λαμίας

  • Λαμία - Ιωνικός
  • Αστέρας - Λαμία
  • Απόλλων Σμύρνης - Λαμία
  • Λαμία - Ατρόμητος

Το πρόγραμμα του Απόλλωνα Σμύρνης

  • Απόλλων Σμύρνης - Βόλος
  • Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης
  • Απόλλων Σμύρνης - Λαμία
  • Αστέρας - Απόλλων Σμύρνης

Η βαθμολογία των playouts:

  1. ΟΦΗ 40
  2. Αστέρας 39
  3. Βόλος 34
  4. Ιωνικός 33
  5. Παναιτωλικός 32
  6. Ατρόμητος 30
  7. Λαμία 21
  8. Απόλλων Σμύρνης 19
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ