ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γρηγορίου

Ο Γρηγορίου σκεπτικό στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ
Ο Γρηγορίου σκεπτικό στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ EUROKINISSI

Η Λαμία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μιχάλη Γρηγορίου στη θέση του προπονητή. Ο Αθηναίος τεχνικός καλείται να βγάλει από το αδιέξοδο την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της Super League.

Η Λαμία θα πορευτεί με τον Μιχάλη Γρηγορίου στη θέση του προπονητή μετά την αποχώρηση του Μπάμπη Τεννέ. Το βράδυ της Τρίτης (15/12) η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αθηναίου τεχνικού, που εργαζόταν μέχρι πρότινος στην ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Μιχάλη Γρηγορίου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".

Από την πλευρά η ερασιτεχνική Λαμία ανέφερε:

"Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ1964 εκφράζοντας τα συναισθήματα όλων των μελών του Συλλόγου, χαιρετίζει με ικανοποίηση την πρόσληψη του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος καλείται ως προπονητής, να αναγεννήσει την ομάδα, ώστε στο τέλος της περιόδου να πανηγυρίσουμε για ακόμη μία χρονιά την παραμονή στη SUPERLEAGUE 1. Εκφράζουμε δε τη βεβαιότητα ότι η διοίκηση της Π.Α.Ε. θα προβεί σε όλες τις διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται για την επίτευξη του παραπάνω στόχου που είναι κοινός και μας ενώνει όλους".

Υστερα από δέκα παιχνίδια η Λαμία είναι τελευταία στη βαθμολογία. Έχει δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ