ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Επέστρεψε ο Τιρόνε

Ο Τιρόνε μάχεται για την μπάλα στην αναμέτρηση της Λαμίας με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2019/2020.
Ο Τιρόνε στην αναμέτρηση της Λαμίας με την Ξάνθη EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού μέσου, Τιρόνε, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Φθιώτιδας την περσινή σεζόν.

Η Λαμία προχώρησε σε ενίσχυση ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ανακοινώνοντας μία επιστροφή. Η ομάδα της Φθιώτιδας γνωστοποίησε την απόκτηση του Τιρόνε, ο οποίος είχε αγωνιστεί την περσινή περίοδο στη Λαμία.

Συγκεκριμένα, την σεζόν 2019/2020 ο Ισπανός επιθετικός μέσος είχε συμμετάσχει σε 21 παιχνίδια σκοράροντας ένα γκολ και προσφέροντας τέσσερις ασίστ. Έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Τενερίφη, Λας Πάλμας, Μπαρακάλδο και Ουέσκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά ξανά στην ομάδα μας, τον Tyronne Gustavo del Pino Ramos.

Ο 29χρονος, Ισπανός μεσοεπιθετικός θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Λαμίας μετά από περίπου 6 μήνες καθώς είχε αποκτηθεί το Σεπτέμβριο του 2019 και είχε συνολικά 21 συμμετοχές με την ομάδα μας. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Τενερίφη, Λας Πάλμας, Μπαρακάλδο και Ουέσκα.

Ο έμπειρος παίκτης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη Λαμία για την ευκαιρία που μου δίνει και θέλω να ξεκινήσω τη δουλειά με τους συμπαίκτες μου. Θέλω να βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της.“

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ