ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βέλλιου

Ο Απόστολος Βέλλιος με τη φανέλα της Λαμίας
Ο Απόστολος Βέλλιος με τη φανέλα της Λαμίας ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ

Παίκτης της Λαμίας είναι και τυπικά ο Βέλλιος, καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου φορ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη ρουμανική Ακαντέμικα Κλιντσένι.

Λίγες ώρες μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΟΦΗ, η Λαμία ανακοίνωσε μια ακόμα μεταγραφή, καθώς απέκτησε τον 30χρονο επιθετικό Απόστολο Βέλλιο.

Ο Έλληνας επιθετικός μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Ρουμανία για λογαριασμό της Ακαντέμικα Κλιντσένι, με την οποία την τρέχουσα σεζόν σημείωσε ένα γκολ σε 16 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Έβερτον. Στη χώρα μας έχει αγωνιστεί με τις φανέλες του Ηρακλή και του Ατρομήτου στη Super League Interwetten.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία: "Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο επιθετικό, Απόστολο Βέλλιο.

Ο 30χρονος (8/1/1992) επιθετικός μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ρουμανία με τα χρώματα της Ακαντέμικα Κλιντσένι έχοντας 16 συμμετοχές την φετινή σεζόν, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

Ο Βέλλιος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Έβερτον, Μπλάκπουλ, Λίερσε, Βέστζελαντ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπέβερεν, Ατρόμητο και Άσκολι. Είναι διεθνής με την εθνική μας ομάδα έχοντας 8 συμμετοχές.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ