ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαγός: "Εμείς κάναμε εύκολη τη νίκη"

Λαγός: "Εμείς κάναμε εύκολη τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Λαγός στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα υποστήριξε ότι έχει πολλά να μάθει ακόμα ενώ για τον Παναθηναϊκό είπε ότι έχει και άλλα περιθώρια βελτίωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό ο Τάσος Λαγός ο οποίος πέτυχε δυο γκολ, τα παρθενικά του με την πράσινη φανέλα, και βοήθησε τους πράσινους να φτάσουν στη νίκη με το άνετο 4-0 επί του Λεβαδειακού.

Ο νεαρός μέσος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στάθηκε στην επιπλέον βελτίωση που μπορεί να έχει τόσο στο σύνολο του ο Παναθηναϊκός όσο και ο ίδιος.

Αρχικά ο Τάσος Λαγός τόνισε:
"Η νίκη σήμερα φάνηκε εύκολη αλλά εμείς την κάναμε εύκολη. Πιέσαμε τον αντίπαλό μας και βάλαμε δυο γκολ στο πρώτο μέρος. Εκεί νομίζω τελείωσε και το ματς. Έπρεπε να μπούμε στο δεύτερο ημίχρονο και να μην κάνουμε το λάθος του να είμαστε νωθροί. Ελέγξαμε το ματς και πετύχαμε άλλα δυο γκολ, χωρίς να έχουμε τα… νεκρά διαστήματα που είχαμε σε άλλα παιχνίδια".

Για την επομένη του αγώνα με τον Ατρόμητο:
"Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο μιλήσαμε αρκετή ώρα και προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις. Από ότι φάνηκε σήμερα τα καταφέραμε. Σε όλα τα ματς θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο. Σε κάποια ματς έχει τύχει να μπούμε νωθροί στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό προσπαθήσαμε να διορθώσουμε".

Για τη χημεία της ομάδας:
"Είμαστε σε πολύ καλό σημείο αλλά έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης και μπορούμε να… δέσουμε ακόμη πιο καλά. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και φαίνεται αυτό από ότι βγάζουμε στο γήπεδο. Απλώς πρέπει να προσέξουμε αυτά τα… νεκρά διαστήματα. Είμαστε όλοι ενωμένοι μεταξύ μας και το κλίμα είναι εξαιρετικό".

Για την εμφάνισή του:
"Νομίζω σε αυτή τη θέση η σημερινή είναι η καλύτερή μου εμφάνιση. Σαν δημιουργικός χαφ, σήμερα ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ