ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαγός: "Είναι το πρώτο βήμα"

Λαγός: "Είναι το πρώτο βήμα"

Οι Τάσος Λαγός, Διαμαντής Χουχούμης και Στέφανος Καπίνο μίλησαν μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην Τρίπολη και τη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-3.

Τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού, μίλησαν μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην Τρίπολη και τη νίκη του "τριφυλλιού" επί του Αστέρα με 1-3, που ήταν η πρώτη για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στα πλέι οφ έπειτα από δυο ισοπαλίες με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι δήλωσαν.

Ο Τάσος Λαγός είπε: "Ξέραμε πως θα είναι το κλειδί τα ματς με τον Αστέρα, θέλαμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά πετύχαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και πήραμε το παιχνίδι.

Υπάρχει κούραση και αρκετά παιχνίδια. Πιέζουμε σε όλο το γήπεδο όλη τη χρονιά. Θέλαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τα καταφέραμε. Είναι το πρώτο βήμα και πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες για την πρώτη θέση.

Τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας που ακολουθούν μπορεί να μας δίνουν ένα προβάδισμα, πιστεύω πως τα πάντα θα παίζοντα μέχρι το τέλος. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και στη Λεωφόρο με τον Αστέρα, γνωριζόμαστε καλά και όποια ομάδα είναι περισσότερο συγκεντρωμένη και κάνει λιγότερα λάθη θα πάρει και τους τρεις βαθμούς".

Ο Διαμαντής Χουχούμης έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια: " Θέλαμε σίγουρα τη νίκη, μετά τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που φέραμε ισοπαλία. Σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται ένα δεύτερο γκολ για να είσαι πιο σίγουρος.

Στο ποδόσφαιρο έχουμε συνηθίσει να μειώνει μια ομάδα το σκορ αλλά αντιδράσαμε. Θέλουμε δύο απανωτές νίκες στα επόμενα ματς. Μου αρέσει να έχω καλές κριτικές θέλω να συνεχίσω έτσι".

Ο Στέφανος Καπίνο πρόσθεσε: "Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής μας και καθαρίσαμε το ματς. Δεν άλλαξε κάτι δραματικά, ίσως με τον ΠΑΟΚ ήμασταν λίγο κουρασμένοι.

Φυσιολογικό είναι να υπάρχει κούραση, εδώ νιώθω κουρασμένος εγώ σκεφτείτε οι παίκτες! Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη τη χρονιά και είμαστε ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες σε αυτόν τον τομέα.

Δεν έχουμε κάνει κάτι ακόμα, την Κυριακή θα κριθούν πολλά. Ο Αστέρας πιστεύω δεν θα πιέσει τόσο πολύ στη Λεωφόρο οπότε είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε.

Στο χέρι του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι αν θα με καλέσει, θα είναι τιμή για εμένα. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Ακόμα και να μην με καλέσει όμως είμαι αρκετά νέος ακόμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ