CONFERENCE LEAGUE

La Provence: "Προς απαγόρευση η μετακίνηση των οπαδών της Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη"

A fan of PAOK holds a flare ahead of the Europa Conference League quarterfinal soccer match between Olympique Marseille and PAOK FC at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, Thursday, April 7, 2022. (AP Photo/Daniel Cole)
A fan of PAOK holds a flare ahead of the Europa Conference League quarterfinal soccer match between Olympique Marseille and PAOK FC at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, Thursday, April 7, 2022. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Η γαλλική La Provence αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να μην επιτραπεί στους φίλους της Μαρσέιγ να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Μασσαλία μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ από το βράδυ της Τετάρτης, αλλά και την Πέμπτη εντός και εκτός Βελοντρόμ έχουν θορυβήσει όλους τους εμπλεκόμενος για πιθανές νέες ταραχές στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα για τα προημιτελικά του Conference League.

Η γαλλική "La Provence" σε φρέσκο δημοσίευμά της αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές θα συναντηθούν στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας και θα αποφασίσουν να απαγορευτεί το ταξίδι των οπαδών του γαλλικού κλαμπ στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα ένας αξιωματούχος της Μαρσέιγ σχολιάζοντας το συγκεκριμένο σενάριο ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είναι λυπηρό και ενοχλητικό για τους φιλάθλους μας, αλλά είναι σοφή ιδέα". Υπενθυμίζεται ότι ήδη κάποιοι οπαδοί της Μαρσέιγ πήραν την απόφαση να ακυρώσουν το ταξίδι τους για την Ελλάδα.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΜΑΡΣΕΙΓ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ