ΠΑΟΚ

La Provence: Δεκατρείς τελικά οι συλλήψεις, οδηγήθηκαν ήδη στον εισαγγελέα

Επεισόδια στο Βελοντρόμ στη διάρκεια του αγώνα Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ | 7 Απριλίου 2022
Επεισόδια στο Βελοντρόμ στη διάρκεια του αγώνα Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ | 7 Απριλίου 2022 IN TIME SPORTS

Η La Provence με νέο της δημοσίευμα το απόγευμα της Παρασκευής (8/4) έκανε λόγο για δεκατρείς συλλήψεις μετά τα επεισόδια στο Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ με αρκετούς εξ αυτών να αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες.

Με νέο δημοσίευμα το απόγευμα της Παρασκευής (8/4) η La Provenvce κάνει λόγο για δεκατρεις συλλήψεις τελικά για τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ και κάνει λεπτομερή καταγραφή για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αλλά και το πότε θα βρεθούν απέναντι από τη δικαιοσύνη.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

"Δεκατρία άτομα τέθηκαν υπό κράτηση μετά τα επεισόδια που ακολούθησαν τον αγώνα Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ το απόγευμα της Πέμπτης στο Βελοντρόμ.

Πέντε άτομα παραπέμφθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα ως ένοχοι, συμπεριλαμβανομένου ενός Έλληνα οπαδού και τους απαγγήλθηκαν κατηγορίες για ποινές φυλάκισης με αναστολή, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και στη γαλλική επικράτεια.

Άλλοι δύο Έλληνες οπαδοί παραπέμπονται στο πλαίσιο έρευνας για συμμετοχή και οργάνωση συμμορίας, κλοπής με όπλο και βίας με όπλο καθώς την Πέμπτη το πρωί είχαν καταφέρει να πάρουν πίσω έναν από τους συντρόφους τους που συνελήφθη από την αστυνομία κοντά στα ταράτσες του λιμανιού, βανδαλίζοντας διερχόμενο όχημα.

Άλλοι τέσσερις είναι υπό κράτηση για πράξεις βίας με όπλο κατά της αστυνομίας ή ζημιές από ρίψη πετρών. Θα βρεθούν τη Δευτέρα στον ανακριτή ενώ ανάμεσα στις συλλήψεις υπήρχαν και δύο ανήλικοι".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ