LA LIGA

La Liga: Nέα γκέλα για την Ατλέτικο

Ο Σουάρες σε προσπάθειά του κόντρα στην Βιγιαρεάλ
Ο Σουάρες σε προσπάθειά του κόντρα στην Βιγιαρεάλ

Η Ατλέτικο έμεινε άσφαιρη κόντρα στην Βιγιαρεάλ (0-0) και υποχρεώθηκε σε δεύτερη απώλεια βαθμών στα τρία πρώτα παιχνίδια της στη φετινή La Liga (VIDEOS).

Η πρεμιέρα της στη φετινή La Liga ήταν εντυπωσιακή καθώς ισοπέδωσε με 6-1 την Γρανάδα στο ντεμπούτο του Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της (μπήκε αλλαγή και είχε δύο γκολ και μία ασίστ σε κάτι παραπάνω από 20 λεπτά συμμετοχής), όμως η συνέχεια δεν είναι το ίδιο καλή για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μεσοβδόμαδα έμεινε στο 0-0 με την Ουέσκα εκτός έδρας ενώ το απόγευμα του Σαββάτου κόλλησε στο μηδέν απέναντι στην Βιγιαρεάλ στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" και υποχρεώθηκε στην πρώτη εντός έδρας γκέλα της μέσα στη σεζόν (πρώτη φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο που ολοκλήρωσε αγώνα χωρίς ούτε ένα σουτ στην αντίπαλη εστία).

Σημειώνεται πως ο Λουίς Σουάρες ήταν στο αρχικό σχήμα ως παρτενέρ του Ζοάο Φέλιξ και στο 70' έγινε αλλαγή, με τον Ντιέγκο Κόστα να παίρνει τη θέση του, με τους ροχιμπλάνκος για πρώτη φορά στην ιστορία τους να έρχονται ισόπαλοι χωρίς γκολ στα δύο από τα πρώτα τους τρία ματς πρωταθλήματος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 3 Οκτωβρίου

Βαγιαδολίδ - Έιμπαρ 1-2 (37' Βίγια / 29' πεν. Μπούργκος, 90' Ροντρίγκες)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ 0-0

Έλτσε - Ουέσκα (19:30)

Ρεάλ Σοθιεδάδ - Χετάφε

Βαλένθια - Μπέτις (22:00)

Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Οσασούνα - Θέλτα (13:00)

Αλαβές - Μπιλμπάο (15:00)

Λεβάντε - Ρεάλ Μαδρίτης (17:00)

Κάντιθ - Γρανάδα (19:30)

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη (22:00)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ