ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

L' Equipe: "Ο Μέσι ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Παρί, το απόγευμα φτάνει στο Παρίσι"

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2020 MANU FERNANDEZ / POOL PHOTO / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν με την "L' Equipe" να αναφέρει ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία. Το απόγευμα της Τρίτης (10/08) αναμένεται να μεταβεί στο Παρίσι ο "Pulga". Τη συμφωνία των δύο πλευρών επιβεβαιώνει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε στην τελική ευθεία, καθώς η γαλλική εφημερίδα "L'Equipe" αναφέρει ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αργεντινός αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ώρες στο Παρίσι (νωρίς το απόγευμα), προκειμένου να ολοκληρώσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με τη δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

Την Τετάρτη (11/08) θα διεξαχθεί συνέντευξη τύπου στο Παρκ Ντε Πρενς, όπου θα παρουσιαστεί και επίσημα ο Λιονέλ Μέσι. Υπενθυμίζεται ότι η "Le Parisien" πριν από μερικές ημέρες, ανέφερε ότι οι Παριζιάνοι θα φωταγωγήσουν τον Πύργο του Άιφελ προς τιμήν του "Pulga", όπως ακριβώς έκαναν και με τον Νεϊμάρ το 2017.

Τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές επιβεβαιώνει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος αναφέρει ότι ο Μέσι θα λαμβάνει ετησίως ένα ποσό της τάξεως των 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Τη φανέλα με τον αριθμό "30" θα φορέσει ο Μέσι

Σύμφωνα με την Αργεντινή δημοσιογράφο, Βερόνικα Μπρουνάτι, ο Λιονέλ Μέσι θα φορέσει στην Παρί τη φανέλα με το νούμερο "30", έναν αριθμό που είχε επιλέξει και όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ προσφέρθηκε να του δώσει τη φανέλα με το "10", ωστόσο ο Αργεντινός το αρνήθηκε. Τη φανέλα με το νούμερο "19" στους Παριζιάνους τη φοράει ο Πάμπλο Σαράμπια.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ