ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Κυβελίδης: "Θα πρέπει να ματώσουν"

Κυβελίδης: "Θα πρέπει να ματώσουν"
INTIME SPORTS

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης , που με τα δύο του γκολ έχει χαρίσει τις δύο τελευταίες νίκες στη Δόξα Δράμας και την διατήρησε στο κόλπο της παραμονής, τονίζει στο Sport24.gr πως οι "μαυραετοί" θα τα δώσουν όλα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης είχε να σκοράρει από τις 12 Φεβρουαρίου όταν και με το δικό του γκολ στο 82΄ είχε χαρίσει στην Δόξα Δράμας την νίκη επί του Παναιτωλικού στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Ίδιο σκηνικό και πάλι χθες τη φορά αυτή με θύμα τον ΠΑΣ Γιάννενα στο 7΄.

Επόμενο ήταν ο 26χρονος επιθετικός των «μαυραετών» να ήταν χαρούμενος μετά από την λήξη και μιλώντας στο Sport24.gr να τονίζει πως όποιος θελήσει να κερδίσει την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη θα πρέπει να ματώσει.

«Είμαι χαρούμενος και που σκόραρα μέσα από την ομαδική δουλειά αλλά ακόμη περισσότερο που πέτυχα το γκολ της νίκης για την ομάδα μου», τόνισε ο Κυβελίδης που αποτελεί μία από τις επιλογές του Μάκη Κατσαβάκη στην τελευταία μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αφήνοντας πίσω του την Παναχαϊκή.

Ο Κυβελίδης ωστόσο δεν πετάει στα σύννεφα και παραμένοντας προσγειωμένος τονίζει εν όψει της συνέχειας της μάχης της παραμονής ότι: «Το πιο σημαντικό για μένα είναι να κερδίζει η Δόξα Δράμας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλω να πετύχω κι άλλα γκολ νίκης που θα μας επιτρέψουμε να συνεχίσουνε να ελπίζουμε στην παραμονή μας.

Εξάλλου όπως έχω ξαναπεί και αυτό θα ισχύει και για τα εννιά παιχνίδια που μας απομένουνε είναι ότι όποιος θέλει να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από μας θα πρέπει να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Να ματώσει με μας να κυνηγήσουμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα τις όποιες ελπίδες έχουμε. Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει αυτό το δικαίωμα».

Κι όσο για την επόμενη μέρα όπου η ομάδα της Δράμας θα βρεθεί μεθαύριο και πάλι αντίπαλη του ΠΑΣ Γιάννενα την φορά αυτή στο γήπεδο «Οι Ζωσιμάδες» υποστήριξε:

«Είναι δύσκολο να μπορείς να κερδίσεις μέσα σε τέσσερις μέρες την ίδια ομάδα. Εμείς όμως θα κοιτάξουμε να το κάνουμε όπως κάναμε με τον Παναιτωλικό και όπως μας το έκανε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας η Κέρκυρα».

Δύο ήττες πάντως που όπως αποδείχθηκε δεν απογοήτευσαν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Κυβελίδη να εξηγεί: «Σίγουρα ήταν δύο αποτελέσματα που μας πλήγωσαν αλλά δεν μας απογοήτευσαν.

Δεν μας έκαναν όμως να το βάλουμε κάτω αν και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και στην διακοπή που ακολούθησε δουλέψαμε σκληρά διορθώνοντας τα όποια λάθη είχε εντοπίσει ο προπονητής μας ο Μάκης Κατσαβάκης ενώ μας δόθηκε η ευκαιρία και να ξεκουραστούμε από τον προηγούμενο Γολγοθά που είχαμε να ανέβουμε με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Τώρα μας περιμένει ένας νέος Γολγοθάς και θα πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα από όλα το πρώτο του σκαλί που είναι και το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο.

Το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Εκεί όπου θα δουλέψουμε τις δύο μέρες που έχουμε και θα πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία για την νίκη και πάλι.

Εξάλλου δεν έχουμε άγχος σε αντίθεση με τον αντίπαλό μας που θα έχει και θα θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του στο δικό του κυνήγι της παραμονής. Όπως σου είπα όμως για να μας κερδίσει θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ».

Κι όσο για το γιατί στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της Δόξας Δράμας δεν υπάρχει το άγχος της παραμονής; «Από την αρχή ξέραμε τι μπορούμε να πετύχουμε ως ομάδα και το αποδεικνύουμε σε κάθε μας παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό. Κάτι που το λέω επί της παρουσίας μου στην ομάδα.

Μπορεί να θεωρούμαστε το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό αλλά αυτό όπως φαίνεται δεν μας πτοεί και έχει να κάνει με την πολύ καλή δουλειά του κόουτς αλλά και το δικό μας πιστεύω όλων μας να δίνουμε απαντήσεις διάψευσης μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μας περιμένουνε εννέα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος όπου όλοι οι αντίπαλοι θεωρώ ότι είναι στα μέτρα μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα. Άλλωστε η ομάδα δεν έχει καμία σχέση πλέον με αυτήν που ήταν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος όπως την παρακολουθούσα μέχρι να έρθω.

Η διακοπή του πρωταθλήματος εξάλλου όπως σου είπα μας βοήθησε. Μας βοήθησε να πάρουμε ανάσες, να διορθωθούμε στην άμυνά μας όπως φάνηκε και χθες με τον ΠΑΣ Γιάννενα που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνά μας, ακόμη να διορθώσουμε τα κενά που παρουσιάσαμε στα δύο παιχνίδια μας με την Κέρκυρα και να εμφανιστούμε πιο φρέσκοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος ακόμη και στο μυαλό. Όπως και φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι και θέλουμε πλέον μεθαύριο και στα Γιάννενα να δώσουμε μία συνέχεια».

Για το πόσους περισσότερους βαθμούς θεωρεί ότι θα είχε η Δόξα Δράμας αν αγωνιζόταν στην έδρα της στην πόλη της Δράμας αντί του Καυτανζογλείου Σταδίου ο Κυβελίδης υποστήριξε με έμφαση πως: «Είναι κάτι δεδομένο αφού η ομάδα θα έπαιζε στην φυσική της έδρα και θα είχαμε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τους φιλάθλους της. Κάτι που ζώντας στη Δράμα το αφουγκράζομαι όπως και όλοι μας στην ομάδα ότι τους λείπει η ομάδα τους. Είναι χαρούμενοι όμως από τα τελευταία αποτελέσματα που έχουμε φέρει και αυτό είναι κάτι που μας δίνει επιπλέον δύναμη».

Τέλος για αν θεωρεί ότι εκτός από το γεγονός ότι τα γκολ του επί του Παναιτωλικού και του ΠΑΣ Γιάννενα έχουνε δώσει τρίποντα παραμονής στην Δόξα Δράμας έχουνε φέρει μία πρώτη συζήτηση παραμονής του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στους «μαυραετούς» είπε: «Το συμβόλαιό μου είναι μέχρι το καλοκαίρι και την στιγμή αυτή το μόνο που σκέφτομαι είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της παραμονής της στην Super League και να βοηθηθώ. Όταν με το καλό τελειώσουνε τα παιχνίδια θα μιλήσουμε όπως έχουμε πει από την πρώτη στιγμή με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει».

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ