ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

"Κύριε Μαρινάκη, έλεος"

"Κύριε Μαρινάκη, έλεος"
Κούγιας, Παναχαϊκή INTIME SPORTS

Έξαλλος ήταν ο νομικός εκπρόσωπος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας από την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΛ. Διαβάστε τι είπε για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΛ έχει η Παναχαϊκή και για μάλιστα ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας ήταν έξαλλος μετά τον αγώνα.

Συγκεκριμένα με το τέλος της αναμέτρησης, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε:

" Πριν από λίγο πήρα μια εντολή από διοίκηση της Παναχαϊκής και θα προβούμε σε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου γι’ αυτό που γίνεται από το καλοκαίρι. Νομίζαμε ότι αυτοί που έστησαν τα Play off είχαν εξαντλήσει όλο το μένος εναντίον της Παναχαϊκής και φέτος θα μπορούσαμε να παίρνουμε μέσα στο γήπεδο αυτά που δικαιούμαστε.

Σε όλα τα ματς από το ξεκίνημα έχουν παραπεμφθεί αρκετοί διαιτητές και επόπτες. Σήμερα ένα καθαρό γκολ της Παναχαϊκής δεν μέτρησε ενώ επικυρώθηκε ένα γκολ οφσάιντ της Λάρισας.

Άλλωστε σήμερα έγινε μια… προπόνηση! Αύριο η Επιτροπή Εφέσεων θα μηδενίσει την Λάρισα! Είναι αντικανονικός ο ορισμός του σημερινού αγώνα. Σήμερα, η ομάδα των δικηγόρων μου βρέθηκαν στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και βρήκαν τις υποθέσεις των Νίκη Βόλου και Τρίκαλα, οι οποίες είναι ίδιες περιπτώσεις με την Λάρισα.

Ο νομικός σύμβουλος της Football Legaue γνωμοδότησε πως η προσπάθεια της Λάρισας να μπει στο άρθρο 99, που δεν αφορούν προσφυγές ποδοσφαιριστών αλλά τρίτων, τις υποθέσεις των οποίων θα μεταφερθούν στα πολιτικά δικαστήρια, όρισαν παράνομα το παιχνίδι. Εμείς κάναμε εμπρόθεσμα την ένσταση μας, έχουμε προσφύγει και θα δικαιωθούμε.

Κύριε Μαρινάκη, έλεος! Η Παναχαϊκή δεν θα πάρει ποτέ προπονητή ακαδημιών του Ολυμπιακού ή γυμναστή. Δεν θα πάρει ποτέ προπονητή που δεν έχει ξαναδουλέψει ποτέ στην Super League. Δεν μας ενδιαφέρει να ανέβουμε με τέτοιους τρόπους.

Η Παναχαϊκή είναι ομάδα της Πάτρας, έχει βγάλει πρωθυπουργούς και διάγει την δημοκρατία ενώ έχει διδάξει ποδόσφαιρο. Η εντολή του Δ.Σ. της Παναχαϊκής είναι να κινηθούμε νομικά, αν υπάρχει δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει.

Δεν μπορεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι σαν το ΝΒΑ! Όπου υπάρχουν 8 ομάδες που δεν πρόκειται να υποβιβαστούν ποτέ από την Σούπερ Λίγκα.

Είναι υπερήφανη ομάδα και έχει υπερήφανους οπαδούς. Δεν μας ενδιαφέρει να ανέβουμε φέτος, ή του χρόνου ή σε πέντε χρόνια. Αν είναι να ανέβουμε πάνω σε άρματα ομάδων Super League δεν μας ενδιαφέρει.

Με αυτό τον τρόπο μην νομίζεται ότι θα αλλάξει χέρια ιδιοκτησίας η ομάδα με ιδιοκτήτες που συμμετέχουν στο παράνομο στοίχημα. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

Στέλνω ένα μήνυμα προς όλους, έτσι το ποδόσφαιρο πεθαίνει. Βλέπετε ότι ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχουν πέσει τα ποσοστά τους σε εισιτήρια. Έτσι το ποδόσφαιρο θα πεθάνει, αν δεν υπάρχει ισονομία και δικαιοσύνη. Δεν ζει κανείς την ποδοσφαιρική γιορτή.

Κύριε Μαρινάκη, το να είσαι πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι σαν να έχεις στις πλάτες σου το ποδόσφαιρο όλης της Ελλάδος. Επειδή ο Ολυμπιακός παίρνει χρήματα από το Champions League δεν σημαίνει πως πρέπει να υπάρχει ποδοσφαιρική δυστυχία.

Η Παναχαϊκή δίνει το μήνυμα της επανάστασης. Να σταματήσουν οι ομάδες Ραγιάδες. Να παιχτεί ποδόσφαιρο στα γήπεδα.

Η Παναχαϊκή είναι υγιής οικονομικά. Εντός του μήνα μόνο 2 ομάδες κατέθεσαν ενημερότητες. Υπάρχει η απόλυτη παρανομία στο ποδόσφαιρο. Τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και να τους πούμε ότι θα δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ