ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Εχουμε μάθει, περιμένουμε πράξεις"

Κυριάκος: "Εχουμε μάθει, περιμένουμε πράξεις"
Κυριάκος Κυριάκος

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε για τα θέματα της "ασπρόμαυρης" επικαιρότητας και φυσικά για το επενδυτικό ενδιαφέρον

Αρχικά είπε στον "Libero 107.4": "Φαίνεται ότι δεν είναι κάτι σοβαρό ο τραυματισμός του Λάζαρ, τα αποτελέσματα θα βγούνε μετά την προπόνηση, αλλά εκτός απροόπτου θα είναι όλοι διαθέσιμοι".

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για την αναπάντεχη ήττα από τον Λεβαδειακό: "Οπως όλα τα αποτελέσματα έτσι και αυτό είναι θέμα διαχείρισης. Μπορεί να κάνει και κακό μπορεί να κάνει και καλό. Η ομάδα έχει την εμπειρία τα τελευταία χρόνια να διαχειριστεί και τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα. Εν όψει πλέι οφ υπάρχει μία άλλου είδους αυτοσυγκέντρωση".

Για τα εισιτήρια διαρκείας των πλέι οφ: "Είναι λίγες οι ημέρες διάθεσης, η Λίγκα καθυστέρησε την κλήρωση των αγώνων. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πρέπει να εξυπηρετηθούν και οι κάτοχοι διαρκείας και οι υπόλοιποι. Θεωρώ ότι για όλες τις ομάδες αυτή η διαδικασία είναι ένα στοίχημα, θα φανεί και μία τάση του κόσμου εν όψει του καλοκαιρινής διάθεσης των καρτών διαρκείας. Σαφώς σε αυτή την εποχή έπρεπε να βρεθεί ένα ισχυρό οικονομικό κίνητρο, δεν μπορεί να υποτιμηθεί κανένα ποσό.

Σε αυτό το κομμάτι νομίζω κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα, η ΠΑΕ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Ο κόσμος έχει γίνει πιο επιλεκτικός, πιο δύσκολος, είναι σημαντικό, λοιπόν, να έχει οικονομικό κίνητρο".

Για τα αποτελέσματα της ομάδας και αν παίζουν ρόλο στην απομάκρυνση του κόσμου: "Δεν ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα προβλημάτισε τον κόσμο τα τελευταία 3-4 χρόνια. Φέτος, απλώς, ήταν πολλά μαζί που απώθησαν τον κόσμο. Ενα κομμάτι των φιλάθλων σαφώς επηρεάζει η πορεία της ομάδας και ένα άλλο η οικονομική δυσκολία και η διάθεση. Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα, με κάποιο τρόπο ακόμη και όταν δεν περιμένουμε συσπείρωση κάτι γίνεται και τελικά είμαστε ένα".

Για την κλήρωση των πλέι οφ: "Πλέον, είμαστε έμπειρη ομάδα στην διαδικασία. Όλα είναι θέμα διαχείρισης. Αν ξεκινήσουμε καλά εμείς τότε η κλήρωση θα αποδειχθεί καλή, αν ξεκινήσουμε με ήττα τότε μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ".

Για το επενδυτικό ενδιαφέρον: "Το πιο σωστό είναι για αυτό το ζήτημα να τοποθετηθεί ο πρόεδρος, ο οποιος είχε και τις επαφές. Από όσα έχουν συμβεί δεν έχουν δει όλα το φως της δημοσιότητας. Η μόνη θέση που μπορώ να εκφράσω είναι ότι πρέπει να μαθαίνουμε από τα δικά μας λάθη. Δεν θέλω να κρίνω αν ένα ενδιαφέρον είναι σοβαρό, το σημαντικό είναι να μην υπάρχει αποπροσανατολισμός, το εμπόριο της ελπίδας του κόσμου δεν μας έχει βγάλει σε καλό.

Αν εξαρέσουμε τον Ολυμπιακό όλες οι άλλες ομάδες που ασχολήθηκαν φέτος με επενδυτές έφτασαν στο χείλος του γκρεμού γιατί δεν εξέτασαν το ενδεχόμενο το αρνητικό ενδεχόμενο. Εμείς έχουμε μάθει και ξέρουμε ότι πρέπει να περιμένουμε τις πράξεις. Υπάρχει ωριμότητα και αυτό είναι που μπορεί να μας πάει παραπέρα. Οι σχέσεις που έχουν χτιστεί είναι η καλύτερη άμυνα για την ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ