ΠΟΛΩΝΙΑ

Κυπελλούχος Πολωνίας η Ράκοβ του Παπανικολάου για δεύτερη σερί χρονιά

Ο Γιάννης Παπανικολάου πανηγυρίζει κρατώντας την ελληνική σημαία την κατάκτηση του κυπέλλου Πολωνίας με τη Ράκοβ
Ο Γιάννης Παπανικολάου πανηγυρίζει κρατώντας την ελληνική σημαία την κατάκτηση του κυπέλλου Πολωνίας με τη Ράκοβ PRINT SCREEN TWITTER

Ο Γιάννης Παπανικολάου πανηγύρισε για δεύτερη διαδοχική χρονιά το κύπελλο Πολωνίας, με τη Ράκοβ να στέφεται Κυπελλούχος τη Δευτέρα (2/5) επικρατώντας 3-1 επί της Λεχ Πόζναν. Βασικός ο Έλληνας αμυντικός μέσος.

Η Ράκοβ του Γιάννη Παπανικολάου διατήρησε τα σκήπτρα της και αναδείχθηκε κυπελλούχος Πολωνίας για δεύτερη διαδοχική χρονιά, επικρατώντας τη Δευτέρα (2/5) στον τελικό επί της Λεχ Πόζναν με 3-1.

Από πολύ νωρίς η Ράκοβ πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Γκουτκόβσκις να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του μόλις στο 6ολεπτό της αναμέτρησης, ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες να αυξήσει τη διαφορά.

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Παπανικολάου ήρθε στο 36' με ωραίο πλασέ του Ματέους Βντόβιακ. Η Λεχ Πόζναν μείωσε σε 2-1 με τον Ζοάο Αμάραλ στο 52', με τον Ίβι να υπογράφει στο 77' τη μεγάλη νίκη της Ράκοβ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Ο Γιάννης Παπανικολάου με το Κύπελλο Πολωνίας
Ο Γιάννης Παπανικολάου με το Κύπελλο Πολωνίας PRINT SCREEN INSTAGRAM

Ο Γιάννης Παπανικολάους αγωνίστηκε βασικός και ανήκει στην πολωνική ομάδα από το καλοκαίρι του 2020, με τη Ράκοβ να τον αποκτά ως ελεύθερο από τον Πανιώνιο.

Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος Έλληνας αμυντικός μέσος έχει σκοράρει ένα γκολ και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ σε 35 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τα δύο χρόνια που βρίσκεται στη Ράκοβ έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ.

TAGS ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ