ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Τα νέα δεδομένα για τις ρεβάνς των ημιτελικών και την ημερομηνία του τελικού

SUPERLEAGUE 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Μαρσέιγ δημιούργησε νέα δεδομένα για τις ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου. Πότε αναμένεται να γίνει ο τελικός.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ έχουν πλέον πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Εκεί έχουν οριστεί οι πρώτοι αγώνες, όχι όμως και οι ρεβάνς κάτι που μπορεί πλέον να γίνει πιο άνετα. Υπενθυμίζουμε πως τα δύο ζευγάρια απαρτίζουν ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός με την Λαμία.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Μεγάλη Πέμπτη (21/4) και την Μεγάλη Τετάρτη (20/4) αντίστοιχα. Για τις ρεβάνς έχουμε νέα δεδομένα μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Μαρσέιγ.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι αγώνες Κυπέλλου μπορούν να οριστούν στις 27-28 Απριλίου ή και στις 4-5 Μαΐου. Βέβαια, για να συμβεί αυτό στις πρώτες ημερομηνίες, θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στην ΕΠΟ και την Super League, αφού έχει προγραμματιστεί εμβόλιμη αγωνιστική για το πρωτάθλημα.

Αυτή είναι μία απόφαση που θα πρέπει να παρθεί το συντομότερο δυνατό για να κάνουν και οι ομάδες τον προγραμματισμό τους. Πάντως, ο τελικός του Κυπέλλου αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο, 21 Μαΐου.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ