ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Προς αλλαγή ώρας το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

Ο Ματιέ Βαλμπουενά με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό | 19 Ιανουαρίου 2022
Ο Ματιέ Βαλμπουενά με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό | 19 Ιανουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο δεύτερος προημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναιτωλικού ενδέχεται να μετατεθεί χρονικά και αντί για τις 17:00 να αρχίσει στις 18:30 την ερχόμενη Τετάρτη κατόπιν αιτήματος της Cosmote TV. Πιθανή η αλλαγή ώρα και στο Λαμία - Άρης.

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Τετάρτη (26/1) στο πλαίσιο του δεύτερου προημιτελικού των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας (ρεβάνς της νίκης των Αγρινιωτών με σκορ 2-1) ωστόσο αν και είναι δεδομένη η ημέρα του αγώνα, δεν έχει ακόμα κλειδώσει η ώρα διεξαγωγής του.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 17:00, όμως συμπίπτει χρονικά με το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους της Cosmote TV, του συνδρομητικού καναλιού που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του θεσμού, να έχουν κάνει αίτημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για αλλαγή της ώρας στο ματς του Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, υπάρχει το αίτημα για να αρχίσει το ματς στις 18:30, δηλαδή μιάμιση ώρα μετά από την έναρξη του ντέρμπι των Δικεφάλων που δεν μπορεί από την πλευρά του να μετακινηθεί για λόγους ασφαλείας, από τη στιγμή που στις 21:00 την ίδια ημέρα υπάρχει το πρώτο τζάμπολ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ζάλγκιρις για την Euroleague.

Εκτός από το ματς των ερυθρολεύκων με την ομάδα του Αγρινίου, ενδέχεται να υπάρχει αλλαγή ώρας και στο ζευγάρι της Λαμίας με τον Άρη και από τις 21:30 να πάει στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, με αμφότερα τα αιτήματα του καναλιού να αναμένεται να εξεταστούν από την ΕΠΟ και τις οριστικές αποφάσεις να λαμβάνονται την Δευτέρα (24/1).

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΑΡΗΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ